Παρασκευή 7 Μαΐου 2021

Διαδυκτιακά οι εκδηλώσεις πολιτισμού για τα "Ελευθέρια" -

 

                                                                                                        Ανακοίνωση 

                                        της Δημοτικής Κοινωφελούς Επιχείρησης Πολιτισμού-Παιδείας και Αθλητισμού Κομοτηνής

Σύμφωνα με ανακοίνωση της Προέδρου της Δημοτικής Επιχείρησης κας Λιβεριάδου : "Ο Μάιος πάντα ήταν μήνας εκδηλώσεων πολιτισμού στην Κομοτηνή, συνδεδεμένων και με την επέτειο των Ελευθερίων της πόλης. Τα τελευταία δύο χρόνια, η πανδημία έχει βάλει νέους κανόνες στη ζωή μας, που επιρρέασαν και τον τομέα του πολιτισμού. Έτσι φέτος, όπως και πέρσι, η Δημοτική Κοινωφελής Επιχείρηση Πολιτισμού, Παιδείας και Αθλητισμού Κομοτηνής, θα προσεγγίσει τους πολίτες της πόλης μέσω του διαδικτύου.

Όλο το Μάιο, θα μεταδίδει μέσω της σελίδας της στο Facebook κάποιες εκδηλώσεις που θα ανακοινώνονται σταδιακά προκειμένου να παρακολουθούνται και οι εξελίξεις με τα υγειονομικά πρωτόκολλα.

Η αρχή θα γίνει από σήμερα Παρασκευή 7 Μαΐου, στις 8.30 μ.μ., με τη μετάδοση της διαδικτυακής συναυλίας του ροκ συγκροτήματος Emerald. Το συγκρότημα αποτελούν οι μουσικοί : Εύα Ευθυμίου, Γιώργος Ευφραιμίδης, Γιάννης Κερζεβάνης, Μπάμπης Συκάκης, Μιχάλης Πατάπης. Παρουσίαση – συντονισμός: Άννα Μαχαιροπούλου.

Επίσης την Κυριακή 9 Μαΐου, στις 8.30 μ.μ., θα μεταδοθεί η διαδικτυακή συναυλία του συγκροτήματος «Συνήχησις» με μία μουσική ξενάγηση σε παραδοσιακούς και έντεχνους δρόμους. Το συγκρότημα, που δύο φορές ακύρωσε τη ζωντανή εμφάνισή του στην πόλη μας, λόγω της πανδημίας, αποτελούν οι μουσικοί: Ιφιγένεια – Φλώρα Αθανασοπούλου, Γιάννης Ζήγος – Χαϊτίδης, Πάνος Καραγεώργος και Γιώργος Κελεσίδης.

Και οι δύο συναυλίες θα μεταδοθούν από το χώρο της Πολιτιστικής Κίνησης Ροδόπης, αυστηρά χωρίς την επιτόπια παρουσία κοινού, με την τήρηση όλων όσων προβλέπονται από τα ισχύοντα υγειονομικά πρωτόκολλα.

Την ερχόμενη εβδομάδα, θα ανακοινωθούν οι νέες εκδηλώσεις που θα μεταδοθούν από τη ΔΚΕΠΠΑΚ".

 

 


Δεν υπάρχουν σχόλια: