Τετάρτη 14 Απριλίου 2021

Ολοκληρώθηκαν οι εργασίες αναβάθμισης και συντήρησης στις αθλητικές εγκαταστάσεις του Δήμου Μαρωνείας – Σαπών

Εργασίες αναβάθμισης, συντήρησης και αποκατάστασης των αθλητικών εγκαταστάσεων του ολοκλήρωσε αυτήν την περίοδο ο Δήμος Μαρωνείας – Σαπών με στόχο την καλύτερη εξυπηρέτηση των προπονητικών και αγωνιστικών αναγκών συλλόγων, αθλητών και πολιτών, στο πλαίσιο της ανάπτυξης και ενίσχυσης του αγωνιστικού και μαζικού αθλητισμού, όταν φυσικά το επιτρέψουν οι συνθήκες.

Συγκεκριμένα πραγματοποιήθηκαν εργασίες και παρεμβάσεις στις κάτωθι αθλητικές υποδομές:

1. Κλειστό Γυμναστήριο Σαπών (εργασίες θερμο-υγρομόνωσης οροφής, συντηρήσεις βρυσών και τουαλετών, επισκευές αποδυτηρίων, βαψίματα και επιχρίσματα, αντικατάσταση καμένων λαμπτήρων και εξωτερικών υαλοπινάκων, καθαρισμός χώρων και αιθουσών).

2. Ανοιχτό Δημοτικό Στάδιο Σαπών (συντήρηση αποδυτηρίων ομάδων και διαιτητών, αποκαταστάσεις ζημιών του συστήματος ποτίσματος, πάγκων, προβολέων, εξωτερικής περίφραξης και εστιών, επιδιορθώσεις σε υδραυλικές και ηλεκτρολογικές βλάβες, καθαρισμοί και ελαιοχρωματισμοί στον περιβάλλοντα χώρο).


3. Κλειστό Δημοτικό Γήπεδο Ξυλαγανής (επισκευές υαλοπινάκων, πορτών, κλειδαριών, επισκευή κατεστραμμένης οροφής, αποκατάσταση προβλημάτων φωτισμού, καθαρισμοί).

4. Ανοιχτό Δημοτικό Γήπεδο Προσκυνητών (επισκευή υδραυλικών, εργασίες καθαριότητας και φωτισμού).

Ύστερα από τις παραπάνω στοχευμένες παρεμβάσεις οι αθλητικές υποδομές του Δήμου Μαρωνείας-Σαπών είναι έτοιμες με την επάνοδο της καθημερινότητας και τις σχετικές εγκρίσεις από την πολιτεία, να δοθούν για αξιοποίηση από τους συλλόγους και τους πολίτες.


Δεν υπάρχουν σχόλια: