Πέμπτη 11 Μαρτίου 2021

Ανακοίνωση για την έκδοση απόφασης Δ.Α.Ε.Φ.Κ.-Κ.Ε. σχετικά με την οριοθέτηση περιοχών και χορήγηση Στεγαστικής Συνδρομής για την αποκατάσταση ζημιών στους πληγέντες της πλημμύρας & της χαλαζόπτωσης της 10ης Ιουλίου 2019


 Ο Δήμος Μαρωνείας – Σαπών ενημερώνει ότι έχει εκδοθεί από το Υπουργείο Υποδομών και Μεταφορών η απόφαση με αριθμό Δ.Α.Ε.Φ.Κ.-Κ.Ε./26857/Α325 (ΑΔΑ:9ΔΒΦ465ΧΘΞ-ΛΜΞ) με θέμα: «Οριοθέτηση περιοχών και χορήγηση Στεγαστικής Συνδρομής για την αποκατάσταση των ζημιών σε κτίρια που επλήγησαν από την πλημμύρα και την χαλαζόπτωση της 10ης Ιουλίου 2019, σε περιοχές των Δήμων Ιάσμου, Κομοτηνής και Μαρωνείας-Σαπών της Περιφερειακής Ενότητας Ροδόπης της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης».

 Η προαναφερόμενη απόφαση για το Δήμο Μαρωνείας-Σαπών, αφορά ολόκληρη τη Δημοτική Ενότητα Μαρωνείας και τις Κοινότητες Κρωβύλης και Στρύμης της Δημοτικής Ενότητας Σαπών.

 Οι ενδιαφερόμενοι που έχουν υποστεί κτιριακές ζημιές μπορούν να ενημερωθούν από τη σχετική απόφαση, αναφορικά με τις προθεσμίες, τις προϋποθέσεις και τα δικαιολογητικά που απαιτούνται για τη διενέργεια αυτοψίας από την αρμόδια Υπηρεσία (Δ.Α.Ε.Φ.Κ.-Β.Ε.) καθώς και τη χορήγηση Στεγαστικής Συνδρομής

 Αρμόδια Υπηρεσία είναι η Διεύθυνση Αποκατάστασης Επιπτώσεων Φυσικών Καταστροφών Βορείου Ελλάδας (Δ.Α.Ε.Φ.Κ.-Β.Ε.),  Ταχ. Δ/νση: Ναυρίνου 28, 55131, Θεσσαλονίκη. 

Πληροφορίες στα τηλέφωνα: 2310-428448 & 2310-427885.

 Δ/νση Ηλεκτρονικού Ταχυδρομείου: daefkbe@ggde.gr

 Η απόφαση οριοθέτησης είναι διαθέσιμη στην ιστοσελίδα του Δήμου :  https://dimosmaroneiassapon.gr/

 

 

 

 

       

Δεν υπάρχουν σχόλια: