Σάββατο 13 Φεβρουαρίου 2021

ΤΗΛΕΔΙΑΣΚΕΨΗ ΕΥΡΙΠΙΔΗ ΣΤΥΛΙΑΝΙΔΗ ΜΕ 15 ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΚΟΥΣ ΚΛΑΔΟΥΣ ΟΡΓΑΝΩΣΕ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ ΑΝΕΣΤΗΣ ΒΑΦΕΙΑΔΗΣ ΜΕ ΣΤΟΧΟ ΤΗΝ ΠΡΟΩΘΗΣΗ ΘΕΜΑΤΩΝ ΤΗΣ ΤΟΠΙΚΗΣ ΑΓΟΡΑΣ

Με πρωτοβουλία του προέδρου της Ομοσπονδίας Επαγγελματιών Νομού Ροδόπης Ανέστη Βαφειάδη, διοργανώθηκε τηλεδιάσκεψη 15 προέδρων επαγγελματικών κλάδων παρουσία του Βουλευτή Ροδόπης της Νέας Δημοκρατίας Ευριπίδη Στυλιανίδη. Ο Βουλευτής άκουσε τα προβλήματα και τις δυσκολίες τους και τους ζήτησε τις προτάσεις τους προκειμένου να αναπτύξει στοχευμένες πρωτοβουλίες πίεσης προς τους αρμόδιους Υπουργούς. Συζήτησε μαζί τους τα υποστηρικτικά μέτρα της Κυβέρνησης Μητσοτάκη αλλά και τις προτάσεις του για την επανεκκίνηση της τοπικής αγοράς και της οικονομίας. 

Συμφωνήσαν ότι κοινός στόχος πρέπει να είναι όχι μόνο η ενίσχυση αλλά και η διεύρυνση της τοπικής αγοράς με την αύξηση των φοιτητών του ΔΠΘ, την ολοκλήρωση του συμψηφισμού του 12% των επιχειρήσεων και τον πολλαπλασιασμό των διερχόμενων επισκεπτών-τουριστών με έξυπνες πολιτικές που πρότεινε πρόσφατα δημόσια στην Περιφέρεια μέσω του προγράμματος VIAEGNATIA.
Ο Ευριπίδης Στυλιανίδης ευχαρίστησε τον Πρόεδρο Ανέστη Βαφειάδη για την πρωτοβουλία και τους εκπροσώπους της αγοράς για τη συμμετοχή και τόνισε ότι λειτουργεί, όπως έκανε πάντα, ως δικός τους εκπρόσωπος στο κέντρο και όχι ως εκπρόσωπος του κέντρου στην τοπική αγορά. Γι’αυτό επιθυμεί η κάθε του πίεση και πρωτοβουλία στην Αθήνα να αναδεικνύει ένα πρόβλημα και να προωθεί λύσεις που και οι ίδιοι επιθυμούν. Το σημαντικό είναι, είπε, πώς θα αντέξουμε και θα επιταχύνουμε την έξοδο από την πανδημία και πώς θα επιτύχουμε μια δυναμική επανεκκίνηση της πραγματικής οικονομίας και των τοπικών επιχειρήσεων.

Δεν υπάρχουν σχόλια: