Πέμπτη 14 Ιανουαρίου 2021

Πρόταση «Σύμπραξης Προοπτικής» και Αντώνη Γραβάνη, για άμεση αποζημίωση των πληγέντων στον οικισμό Μαυρομμάτι.


Τις περιοχές του Δήμου Κομοτηνής που πλημμύρησαν, επισκέφτηκε σήμερα αντιπροσωπεία της Δημοτικής Παράταξης «Σύμπραξη Προοπτικής» με σκοπό την εκτίμηση των ζημιών που προκλήθηκαν.

Ο επικεφαλής της παράταξης Αντώνης Γραβάνης συνοδευόμενος από μέλη και εκλεγμένους συμβούλους της παράταξης επισκέφτηκαν τον οικισμό Μαυρομμάτι, μίλησαν με τους κατοίκους και δεσμεύτηκαν να συμβάλουν τόσο στην αντιμετώπιση του προβλήματος και των όποιων τεχνικών θεμάτων και παρεμβάσεων απαιτούνται όπως και στην άμεση αποζημίωση των πληγέντων.

Τη συγκεκριμένη χρονική στιγμή απαιτούνται άμεσες λύσεις και για την αποφυγή παρόμοιων καταστάσεων στο μέλλον αλλά κυρίως για την ενίσχυση των συμπολιτών μας.

Πιο συγκεκριμένα, με πρόταση του ο κος Γραβάνης ζητά την άμεση αποζημίωση των συμπολιτών μας που επλήγησαν οι περιουσίες τους από το Δήμο Κομοτηνής, σύμφωνα με τη σχετική νομοθεσία,  με την Έκτακτη Οικονομική Ενίσχυση Πρώτων Κοινωνικών Βοηθειών. Στον προϋπολογισμό του Δήμου είναι εγκεκριμένο το ποσό των 15.000 ευρώ το οποίο πρέπει να αξιοποιηθεί άμεσα και προτείνει την περαιτέρω αύξηση του ποσού για την αντιμετώπιση όλων των αναγκών.

 

Δεν υπάρχουν σχόλια: