Τρίτη 22 Δεκεμβρίου 2020

ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΚΑΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΝΕΑΣ ΔΕΞΑΜΕΝΗΣ ΣΤΙΣ ΣΑΠΕΣ

 

Ένα ακόμα σημαντικό βήμα στην κατεύθυνση της πλήρους εξάλειψης  των προβλημάτων ύδρευσης για την  περιοχή των Σαπών έκανε ο Δήμος Μαρωνείας - Σαπών.  

Ύστερα από την επισκευή και συντήρηση μηχανημάτων και δικτύων, την επισκευή βλαβών και την αναβάθμιση και εκσυγχρονισμό γεωτρήσεων και ηλεκτρονικών συστημάτων, που είχαν εγκαταλειφτεί και παρέμεναν στην τύχη τους για πολλά χρόνια, προμηθεύτηκε και έθεσε σε λειτουργία μια νέα υδατοδεξαμενή.

Η δεξαμενή είναι χωρητικότητας 500 κυβικών μέτρων  και αναμένεται να συμβάλει σε μεγάλο βαθμό στην αντιμετώπιση των προβλημάτων ύδρευσης που ταλαιπωρούν για χρόνια τους κατοίκους των Σαπών, του μόνιμου οικισμού ποντίων και του Αρσακείου.  

 

Παράλληλα η συγκεκριμένη δεξαμενή έχει  προβλεφτεί και διαθέτει σύστημα παροχής νερού ειδικά προσαρμοσμένο στα δεδομένα των πυροσβεστικών οχημάτων, προκειμένου να βοηθήσει στην πυροπροστασία της ευρύτερης περιοχής, στο πλαίσιο της άριστης συνεργασίας Δήμου και Πυροσβεστικού Σώματος. 

 

Το συγκεκριμένο έργο είναι βέβαιο ότι  θα συμβάλει στην βελτίωση της καθημερινότητας των πολιτών, στην αποφυγή ταλαιπωριών και φυσικά στην ασφάλεια των ιδίων, των περιουσιών τους και του φυσικού πλούτου της περιοχής.   

Δεν υπάρχουν σχόλια: