Τετάρτη 16 Δεκεμβρίου 2020

Διαδικτυακές αναγνώσεις παραμυθιών από τη ΔΚΕΠΠΑΚ

Η Δημοτική Κοινωφελής Επιχείρηση Πολιτισμού, Παιδείας και Αθλητισμού Κομοτηνής, ανακοινώνει το διαδικτυακό της πρόγραμμα με αναγνώσεις παραμυθιών, που θα μεταδίδεται μέσα από τη σελίδα της επιχείρησης στο Facebook.

Όλες οι νέες διαδικυακές προβολές, θα μεταδίδονται στις 6 το απόγευμα, ενώ αύριο θα ανακοινωθούν και τρεις συναυλίες, με τοπικά σχήματα που είχαν ενταχθεί στο καλοκαιρινό πρόγραμμα της Επιχείρησης, αλλά αναβλήθηκαν λόγω των απαγορεύσεων για την πανδημία.

Παρασκευή 18 Δεκεμβρίου, η θεατρολόγος και μουσικός Κατερίνα Αναγνώστου, διαβάζει το παραμύθι της «Ο Ορφέας και η καστανιά». Τη συνοδεύει η μουσικός Αλεξάνδρα Παπαστεργιοπούλου.

Κυριακή 20 Δεκεμβρίου, η Μυρσίνη Λατζουράκη και η Βούλα Παναγιωτίδου  διαβάζουν τα «Παραμυθοσφηνάκια». Μουσική Μαρίνος Τόκας

Τετάρτη 23 Δεκεμβρίου, στις 6 μ.μ., η Μυρσίνη Λατζουράκη και η Βούλα Παναγιωτίδου διαβάζουν το παραμύθι «Ένα Χριστουγεννιάτικο θαύμα» της Σοφί Ντε Μιλλενέμ. Μουσική Μαρίνος Τόκας

Σάββατο 26 Δεκεμβρίου, η εκπαιδευτικός Μαρία Τσαγγάρη, διαβάζει το παραμύθι του Ευγένιου Τριβιζά «Ο Αη Βασίλης στη φυλακή με τους 83 αρουραίους». Τραγουδά η Ζωή Τσιμπλακίδου.

Δευτέρα 28 Δεκεμβρίου, η Άννυ Μαχαιροπούλου διαβάζει τον Καρυοθραύστη. Μουσική Γιώργος Κελεσίδης

Τρίτη 29 Δεκεμβρίου, η εκπαιδευτικός Μαρία  Τσαγγάρη, διαβάζει το παραμύθι «Μόνος στο σπίτι» βασισμένο στην ιστορία του John Hudhes.

Πέμπτη 31 Δεκεμβρίου, η Άννυ Μαχαιροπούλου διαβάζει τα παραμύθια «Οι Ατρόμητοι στη Χώρα των Μονόκερων» της Elsa Punset και «Τα Κόκκινα Ξυλοπόδαρα» του Eric Puybaret. Μουσική Γιώργος Κελεσίδης.

Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ ΛΙΒΕΡΙΑΔΟΥ

 

Δεν υπάρχουν σχόλια: