Τετάρτη 2 Δεκεμβρίου 2020

Συλλυπητήριο μήνυμα της Ε.Α.Υ. Ροδόπης

Σε βαρύ πένθος βυθίστηκε η αστυνομική οικογένεια της Ροδόπης και βαθιά οδύνη σκέπασε τις ψυχές μας για την απώλεια του εκλεκτού συναδέλφου μέλους μας, ο οποίος  δυστυχώς έχασε την πολυήμερη μάχη που έδινε με τον κορονοϊό στην εντατική μονάδα του Πανεπιστημιακού  Νοσοκομείου της Αλεξανδρούπολης.  

Το Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης Αστυνομικών Υπάλληλων Ροδόπης,  εκφράζει τα ειλικρινή του συλλυπητήρια στην οικογένεια καθώς και στους οικείους του, δηλώνοντας ότι θα συνεχίσουμε να στεκόμαστε έμπρακτα δίπλα τους και να τους στηρίζουμε με κάθε τρόπο, ως αδέλφια του εκλιπόντος συναδέλφου μας.

Ζητούμε την αφύπνιση της Πολιτείας και της κοινωνίας απέναντι στο μέγεθος και τη δραματική τροπή που έχει λάβει η πανδημία .

Ζητούμε από την Πολιτεία να λάβει άμεσα όλα εκείνα τα απαραίτητα μέτρα που θα εξασφαλίσουν την υγεία και τις ζωές των αστυνομικών που ακούραστα , αθόρυβα, αλλά και με περίσσιο φιλότιμο, θάρρος και  αυτοθυσία ,από την πρώτη στιγμή της πανδημίας βρισκόμαστε στην πρώτη γραμμή της μάχης με αυτόν τον αόρατο φονικό εχθρό, αγωνιζόμενοι σθεναρά για τον περιορισμό της εξάπλωσής του.

Αιωνία σου η μνήμη αδελφέ μας Δήμο.

Καλό παράδεισο.

Στις καρδιές και στο μυαλό μας θα μένεις πάντα ζωντανός.

Δεν υπάρχουν σχόλια: