Τετάρτη 14 Οκτωβρίου 2020

Κοινωνικό φροντιστήριο θα λειτουργήσει ο δήμος Μαρωνείας-Σαπών

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Ο Δήμος Μαρωνείας-Σαπών προτίθεται, στο πλαίσιο της κοινωνικής προσφοράς, να παρέχει δωρεάν ενισχυτική-υποστηρικτική διδασκαλία, κατά το ακαδημαϊκό έτος 2020-2021, σε μαθητές των τριών τάξεων του Λυκείου και Γυμνασίου, για Σάπες και Ξυλαγανή. Στόχος είναι η παροχή ίσων ευκαιριών των παιδιών στην μάθηση, μέσω του Κοινωνικού Φροντιστηρίου. Γι’ αυτό το λόγο, όλοι οι μαθητές έχουν δικαίωμα συμμετοχής, ενώ δεν υπάρχουν ειδικά κοινωνικοοικονομικά κριτήρια.

Σύμφωνα, με τη διαθεσιμότητα εθελοντών εκπαιδευτικών στο Δήμο Μαρωνείας-Σαπών, παρέχεται ενισχυτική διδασκαλεία για όλα τα φιλολογικά μαθήματα, για μαθητές των τριών τάξεων του Γυμνασίου και των τριών τάξεων του Λυκείου. Επίσης, παρέχεται ενισχυτική διδασκαλία και για τους μαθητές της τρίτης Λυκείου για το μάθημα της Βιολογίας και της Χημείας.

Αξίζει να σημειωθεί ότι για τα φιλολογικά μαθήματα, οι γονείς καλούνται να μεριμνήσουν για να έχει το παιδί τους το δικό του μέσο πρόσβασης στο διαδίκτυο (laptop ή PC ή κινητό τηλέφωνο), καθώς τα μαθήματα θα γίνονται διαδικτυακά. Τα μαθήματα της Βιολογίας και της Χημείας θα πραγματοποιούνται δια ζώσης.

Οι γονείς που επιθυμούν να δηλώσουν συμμετοχή, καλούνται να υποβάλλουν αίτηση εγγράφως ή ηλεκτρονικά στο Τμήμα Κοινωνικής Προστασίας, Παιδείας και Πολιτισμού διεύθυνση: Ειρήνης Κερασσούντος γωνία, κτίριο πρώην Δ.Ο.Υ. Σάπες, e-mail paidsta@gmail.com. Η φόρμα ενδιαφέροντος επισυνάπτεται παρακάτω.

Για οποιαδήποτε διευκρίνιση και πληροφορία μπορείτε να απευθυνθείτε στο Τμήμα Κοινωνικής Προστασίας, Παιδείας και Πολιτισμού στα εξής τηλέφωνα: 2532350123, 2532023684, 2532023578 ή στον Αντιδήμαρχο Προστασίας, Παιδείας και Πολιτισμού Σελήμ Γιοκχάν στο τηλ.6970130006 ή στο Δήμο Μαρωνείας-Σαπών, στην κοινωνική λειτουργό κ. Πέτκου Ελισάβετ Μαρία στο τηλ.2532023578 (ωράριο επικοινωνίας: 07:00-15:00).

 

Δεν υπάρχουν σχόλια: