Τετάρτη 9 Σεπτεμβρίου 2020

ΣΩΤΗΡΙΑ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΜΑΡΩΝΕΙΑΣ-ΣΑΠΩΝ ΓΙΑ ΤΟ Γ.Ε.Λ. ΞΥΛΑΓΑΝΗΣ

Οι πολυήμερες παρεμβάσεις με επιχειρήματα, αποδείξεις και στόχους του Δημάρχου Μαρωνείας - Σαπών κ. Ντίνου Χαριτόπουλου για την αποτροπή  προβλημάτων στην λειτουργία του  Γενικού Λυκείου Ξυλαγανής,  λόγω του καθεστώτος που ισχύει για τα ολιγομελή έφερε θετικά αποτελέσματα.

Έτσι,  ο κίνδυνος  κλεισίματος της εκπαιδευτικής δομής απετράπη αφού το Υπουργείο Παιδείας με απόφαση του διατηρεί την λειτουργία τους, μιας και το σχολείο συμπεριλήφθηκε τελικά στη λίστα με τα ολιγομελή τμήματα.

Σε δηλώσεις του ο Δήμαρχος Μαρωνείας - Σαπών ευχαρίστησε το Γραφείο της Υπουργού Παιδείας και Θρησκευμάτων κ. Ν. Κεραμέως, την Υφυπουργό κ. Σ. Ζαχαράκη, του Βουλευτή Ροδόπης κ. Ευριπίδη Στυλιανίδη, την Διευθύντρια της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Ροδόπης κ. Μαίρη-Μαριγούλα Κοσμίδου και τον Διευθυντή του Γ.Ε.Λ. Ξυλαγανής κ. Ανέστη Ποιμενίδη για την εποικοδομητική συνεργασία τους και την υποστήριξη του αιτήματος του.

Παράλληλα τόνισε ότι στην σύγχρονη δύσκολη και ανταγωνιστική πραγματικότητα όλα κατακτώνται με τεκμηριωμένες διεκδικήσεις και αγώνες και τίποτα δεν χαρίζεται.

 

Δεν υπάρχουν σχόλια: