Παρασκευή 25 Σεπτεμβρίου 2020

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ Ε. ΣΤΥΛΙΑΝΙΔΗ ΜΕ ΤΟΝ ΑΡΧΗΓΟ ΓΕΣ Χ. ΛΑΛΟΥΣΗ: ΠΡΟΧΩΡΑ Ο ΔΡΟΜΟΣ ΙΑΣΜΟΥ-ΘΡΑΚΙΚΩΝ ΜΕΤΕΩΡΩΝ

 

 


 Σημαντική συνάντηση με τον Αρχηγό του Γενικού Επιτελείου Στρατού κ.Χαράλαμπο Λαλούση είχε στο περιθώριο της ενημερωτικής Συνεδρίασης  της Επιτροπής Εξωτερικών και Άμυνας της Ελληνικής Βουλής στο ΓΕΕΘΑ, ο Βουλευτής Ροδόπης της Νέας Δημοκρατίας. 

  Ο Ευριπίδης Στυλιανιδης που το προηγούμενο διάστημα είχε επικοινωνία με τον Πρόεδρο του Πολιτιστικού Συλλόγου Ιάσμου κ.Μπούκα και τον Δήμαρχο Ιάσμου Οντέρ Μουμήν έθεσε εκ νέου το θέμα της κατασκευής από τις ένοπλες δυνάμεις του δρόμου που συνδέει τον οικισμό του Ιάσμου με το ορεινό καταφύγιο του πολιτιστικού συλλόγου κοντά στα Θρακικά Μετέωρα. 

  «Ο δύσβατος δρόμος αυτός των 20 περίπου χιλιομέτρων έχει καταστραφεί από βροχοπτώσεις και κατολισθήσεις και ο Στρατός έχει την τεχνογνωσία και τα μέσα να τον διορθώσει», όπως τόνισε ο Ε. Στυλιανίδης, «Η κατασκευή του θα συμβάλει καθοριστικά στην τουριστική αξιοποίηση του ορεινού όγκου της ΡΟΔΟΠΗΣ, θα αξιοποιήσει το καταφύγιο και θα αναδείξει τα Θρακικά Μετέωρα και το φυσικό πάρκο άγριων αλόγων...». 

  Η παρέμβαση αυτή που έγινε πριν λίγο καιρό και στο 4ο Σώμα προχωρά και συμβασιοποιείται με το Δήμο ΙΑΣΜΟΥ, ώστε το επόμενο διάστημα να ξεκινήσουν οι εργασίες υλοποίησης του έργου. 

Ο Βουλευτής την ΝΔ ευχαρίστησε τον Αρχηγό για την άμεση ανταπόκριση των Ενόπλων Δυνάμεων και ζήτησε να είναι παρούσες και σε άλλα έργα. 

Δεν υπάρχουν σχόλια: