Παρασκευή 19 Ιουνίου 2020

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ Γ.Γ ΤΗΣ Κ.Ε ΤΟΥ Κ.Κ.Ε. Κ. Δ. ΚΟΥΤΣΟΥΜΠΑ ΜΕ ΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ ΜΑΡΩΝΕΙΑΣ – ΣΑΠΩΝ Κ. ΝΤΙΝΟ ΧΑΡΙΤΟΠΟΥΛΟ


Στο πλαίσιο της περιοδείας του στην Θράκη ο Γενικός Γραμματέας της Κεντρικής Επιτροπής του Κ.Κ.Ε κ. Δημήτρης Κουτσούμπας συναντήθηκε χθες με τον Δήμαρχο Μαρωνείας – Σαπών κ. Ντίνο Χαριτόπουλο.
 Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε σε πνεύμα αλληλοκατανόησης και εκτίμησης και ο κ. Δ. Κουτσούμπας έγινε ¨φίλος της περιοχής ¨ όπως επεσήμανε ο κ. Ν. Χαριτόπουλος , υπογράφοντας την διακήρυξη του Κύκλου Προσωπικοτήτων για την προστασία και ανάδειξη του Αρχαίου Θεάτρου της Μαρώνειας και την ένταξη του στον κατάλογο μνημείων παγκόσμιας κληρονομιάς της Unesco.


Ο κ. Δ. Κουτσούμπας κατέγραψε τα προβλήματα και τις διεκδικήσεις του Δήμου Μαρωνείας – Σαπών όπως το κλείσιμο του προσωρινού οικισμού των Ποντίων, η ένταξη των σχολικών μονάδων στο πρόγραμμα των ¨σχολικών γευμάτων¨, η ενίσχυση των αγροτών και κτηνοτρόφων , η επαναλειτουργία του υποκαταστήματος της Εθνικής Τράπεζας , η δημιουργία δικτύων άρδευσης και ύδρευσης στο φράγμα Ιασίου , η δρομολόγηση ακτοπλοϊκής γραμμής Μαρωνείας – Σαμοθράκης η απρόσκοπτη λειτουργία των δημοτικών σφαγείων και δεσμεύτηκε να βοηθήσει στην προώθηση και επίλυση τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια: