Δευτέρα 11 Μαΐου 2020

Καθαρισμοί και κοπή χόρτων κατά μήκος του επαρχιακού και εθνικού οδικού δικτύου στην Περιφερειακή Ενότητα Ροδόπης


Σε όλο το μήκος των επαρχιακών κι εθνικών οδών αρμοδιότητας της Π.Ε Ροδόπης, εκτείνονται εργασίες κοπής χόρτων, καθαρισμοί τάφρων και πρανών, που εκτελούνται συστηματικά την τρέχουσα χρονική περίοδο και με τη συνδρομή μηχανημάτων της Διεύθυνσης Τεχνικών Έργων της Περιφερειακής Ενότητας.

Στο πλαίσιο των εργασιών, διεξάγεται καθαρισμός από χόρτα και απομάκρυνση απορριμμάτων στην Ανατολική και Δυτική Είσοδο Κομοτηνής ενώ αντίστοιχες παρεμβάσεις πρόκειται να εξελιχθούν σε κόμβους του οδικού δικτύου, όπου απαιτείται. Ενδεικτικά αναφέρονται οι κόμβοι Φαναρίου, Μεσσούνης , Ιάσμου, Παραδημής, Θρυλορίου, Παλλαδίου, Ν. Καλλίστης, Κοσμίου και στη Βιομηχανική Περιοχή Κομοτηνής.
Παραλλήλως, με μηχανήματα της ΔΤΕ της Περιφερειακής Ενότητας υλοποιούνται παρεμβάσεις, καθαρισμών τάφρων και πρανών, κούρεμα χόρτων και θάμνων, στην έκταση του επαρχιακού και εθνικού δικτύου στα όρια της Ροδόπης. Στην ίδια κατεύθυνση αποσκοπούσαν εργασίες σε επαρχιακούς δρόμους σε περιοχές του Δήμου Μαρωνείας-Σαπών.
«Με σεβασμό στο περιβάλλον, επιδιώκουμε να βελτιώσουμε τη λειτουργικότητα και την ορατότητα στους δρόμους μας. Παρεμβαίνουμε με εργασίες κοπής χόρτων και καθαρισμού πρανών και τάφρων, κατά μήκος των επαρχιακών και εθνικών οδών στη Ροδόπη, με σκοπό να υποδεχτούμε την επομένη μέρα, με ασφάλεια», δήλωσε σχετικά ο Αντιπεριφερειάρχης ΠΕ Ροδόπης Νικόλαος Τσαλικίδης.


                                                Από το Γραφείο Αντιπεριφερειάρχη ΠΕ Ροδόπης

Δεν υπάρχουν σχόλια: