Παρασκευή 21 Φεβρουαρίου 2020

ΕΥΡΥ ΦΑΣΜΑ ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΕΩΝ ΚΑΙ ΚΑΤΑΚΤΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ ΜΑΡΩΝΕΙΑΣ-ΣΑΠΩΝ κ. ΝTINO ΧΑΡΙΤΟΠΟΥΛΟ
Σειρά σημαντικών επαφών με κυβερνητικούς και υπηρεσιακούς παράγοντες είχε την Τρίτη 18 Φεβρουαρίου στην Αθήνα ο Δήμαρχος Μαρωνείας-Σαπών κ. Ντίνος Χαριτόπουλος, μέσα από τις οποίες κατέκτησε στοχευμένες διεκδικήσεις, που ενδυναμώνουν ουσιαστικά την πορεία του Δήμου Μαρωνείας-Σαπών.
Με τον Υπουργό Τουρισμού κ. Χάρη Θεοχάρη αναλύθηκαν οι προοπτικές αξιοποίησης εναλλακτικών μορφών τουρισμού, προσβασιμότητας στις παραλίες και καταδυτικού τουρισμού με πεδίο υλοποίησης την περιοχή της Μαρώνειας.
Ο Υφυπουργός εσωτερικών και διοικητικής ανασυγκρότησης κ. Θεόδωρος Λιβάνιος υιοθέτησε προτάσεις του κ. Ντίνου Χαριτόπουλου που αφορούν θεσμικές παρεμβάσεις σε θέματα εσωτερικής λειτουργίας των ΟΤΑ και δεσμεύθηκε για την χρηματοδότηση τεχνικών μελετών για σοβαρά προβλήματα του Δήμου.
Τέλος ύστερα από υπόδειξη της Υπουργού Πολιτισμού και Αθλητισμού κας Λίνας Μενδώνη για την αναγκαιότητα ανάδειξης των πολιτιστικών πόρων και διαδρομών της Μαρώνειας και την συναίνεση του Περιφερειάρχη ΑΜΘ κ. Χ. Μέτιου, συναντήθηκε με τον Διευθυντή της Εφορείας Παλαιοανθρωπολογίας και Σπηλαιολογίας του Υπουργείου Πολιτισμού κ. Ανδρέα Ντάρλα, με τον οποίο συμφωνήθηκαν δράσεις προστασίας, ανάδειξης και προβολής του σπηλαίου της Μαρώνειας.
Δεν υπάρχουν σχόλια: