Παρασκευή 6 Δεκεμβρίου 2019

ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΗΜΕΡΙΔΑ ΣΤΙΣ ΣΑΠΕΣ: "Η ΣΠΟΥΔΑΙΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ"


Την  Τετάρτη 04 Δεκεμβρίου 2019 πραγματοποιήθηκε με επιτυχία στο χώρο του Κέντρου Κοινότητας, ενημερωτική ημερίδα με θέμα «Η σπουδαιότητα της εκπαίδευσης»
            Την ημερίδα χαιρέτισε ο Δήμαρχος Μαρωνείας – Σαπών, ο οποίος τόνισε τη σημασία της, υπογραμμίζοντας την αξία της εκπαίδευσης στη ζωή του ανθρώπου. Στην συνάντηση συμμετείχαν γονείς παιδιών σχολικής ηλικίας, η εντεταλμένη σύμβουλος για θέματα κοινωνικής συνοχής, πολιτιστικών δράσεων και εθελοντισμού, κ. Ολυμπία Λούρμπα καθώς και το προσωπικό του κέντρου κοινότητας.

  Τα θέματα που συζητήθηκαν ήταν ο ρόλος και η σπουδαιότητα της εκπαίδευσης καθώς και ο ρόλος της οικογένειας και του σχολείου στην ανατροφή των παιδιών. Μέσα από τη συζήτηση προέκυψαν οι δυσκολίες που αντιμετωπίζουν τα παιδιά στο σχολείο, αλλά και οι γονείς, στην υποστήριξη των παιδιών τους σε μαθησιακό επίπεδο.
            Επιπρόσθετα, οι γονείς ενημερώθηκαν για τα μαθήματα ενισχυτικής διδασκαλίας, που παρέχονται από την εκπαιδευτικό του κέντρου και έδειξαν μεγάλο ενδιαφέρον για την συμμετοχή των παιδιών τους σε αυτά.
Τέλος δόθηκαν στους γονείς για την υποστήριξη της φοίτησης των παιδιών τους, σχολικά είδη.

Δεν υπάρχουν σχόλια: