Πέμπτη 5 Δεκεμβρίου 2019

Ο ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ ΠΑΡΕΥΡΈΘΗΚΕ ΣΤΗΝ ΔΙΕΘΝΗ ΕΚΘΕΣΗ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ ΣΤΗ ΒΑΡΣΟΒΙΑ


Συνεχίζοντας την προσπάθεια που έχει ήδη ξεκινήσει για την προώθηση του τουριστικού προϊόντος της, η Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας Θράκης, συμμετείχε και φέτος στη Διεθνή Έκθεση Τουρισμού TT WARSAW 2019, η οποία πραγματοποιήθηκε στην Βαρσοβία από 21 ως 23 Νοεμβρίου 2019, και είχε ως αντικείμενο κάθε είδους δραστηριότητα από το χώρο του Τουρισμού και όλων των εναλλακτικών μορφών που προωθεί η Περιφέρειά μας.

Στην έκθεση παραβρέθηκαν ο Θεματικός Αντιπεριφερειάρχης Τουρισμού κ. Τσώνης Αθανάσιος και η Εκτελεστική Γραμματέας της ΠΑΜΘ κα. Κοσμίδου Ζωή οι οποίοι έκαναν σημαντικές επαφές με εκπροσώπους αεροπορικών εταιριών, όπως η κα. Natalia Podrez (marketing manager της TUI Πολωνίας),  η κα. Marta Wisniewska (mice section manager της LOT η οποία είναι η μεγαλύτερη αναπτυσσόμενη αεροπορική εταιρία της Πολωνίας), με εκπροσώπους φορέων όπως ο κ. Grzegorg Chmielewski (Vice President) και η κα. Wieslawa Przybylska (executive director) του Πολωνικού Επιμελητηρίου Τουρισμού στο οποίο στεγάζονται οι μεγαλύτεροι Tour Operators της Πολωνίας, αλλά και με πλήθος τουριστικών πρακτόρων καθώς και με δημοσιογράφους που θα προβάλουν τις συνεντεύξεις που δόθηκαν, στα ΜΜΕ της χώρας τους. Αξιοσημείωτο κρίνεται το γεγονός της πραγματοποίησης του ετήσιου συνεδρίου των μεγαλύτερων τουριστικών πρακτόρων, το οποίο θα πραγματοποιηθεί τον Μάιο του 2020.
Έχοντας ως βασική επιδίωξη την προσέλκυση τουριστών στην περιοχή μας, που άλλωστε ενδείκνυται για όλα τα είδη τουρισμού, η ΠΑΜΘ είχε δυναμική παρουσία, με άρτια οργανωμένο περίπτερο, επαρκές ενημερωτικό υλικό και υπηρεσιακούς παράγοντες διαθέσιμους να παράσχουν κάθε δυνατή πληροφορία στους πολυάριθμους επισκέπτες της έκθεσης σχετικά με την περιοχή μας, τις διαθέσιμες υποδομές και όλα όσα μπορεί να προσφέρει στους επισκέπτες της.
            Ο αριθμός των επισκεπτών της έκθεσης TT WARSAW 2019 ήταν πέραν των προσδοκιών ικανοποιητικός, με αποτέλεσμα η έκθεση να θεωρηθεί άκρως επιτυχημένη.
Τέλος ευχαριστούμε την διευθύντρια του ΕΟΤ Πολωνίας κα. Νίκη Νικολέτα Νικολοπούλου και τον Εμπορικό και Οικονομικό ακόλουθο της Ελληνικής πρεσβείας στην Πολωνία κ Νικόλα Χριστοδουλίδη, για την συμπαράσταση και το εξαιρετικό ενδιαφέρον που έδειξαν για την Περιφέρειά μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: