Τρίτη 15 Οκτωβρίου 2019

ΓΟΗΤΕΥΜΕΝΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΑΡΩΝΕΙΑ Ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ Χ. ΘΕΟΧΑΡΗΣ ΣΤΗΡΙΖΕΙ ΤΗΝ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ


Προσκαλεσμένος από τον Δήμαρχο Μαρωνείας-Σαπών κ. Ντίνο Χαριτόπουλο, ο Υπουργός Τουρισμού κ. Χάρης Θεοχάρης, στα πλαίσια της περιοδείας του στην περιοχή, επισκέφτηκε το βράδυ της Δευτέρας την Μαρώνεια. Μια επίσκεψη φορτισμένη με συμβολισμούς από το μεγαλείο και την ιστορία του τόπου που οδήγησε σε αποφάσεις για την τουριστική ανάδειξη , προβολή και αξιοποίηση του.

Σε δείπνο στην πλατεία του οικισμού, στο οποίο παρακάθησαν ο Περιφερειάρχης Αν. Μακεδονίας-Θράκης κ. Χ. Μέτιος,  Αντιπεριφερειάρχης κ. Τσαλικίδης, κατατέθηκαν από τον Δήμο ουσιαστικές, τεκμηριωμένες και κοστολογημένες προτάσεις οι οποίες θα αξιολογηθούν και θα ιεραρχηθούν για να προχωρήσει η διαδικασία υλοποίησης τους. Το πλαίσιο τους θα συμφωνηθεί σε συνάντηση μεταξύ των δύο ανδρών που θα πραγματοποιηθεί σύντομα στην Αθήνα.

Συγχρόνως ο Περιφερειάρχης Α.Μ.Θ. εξέφρασε την απόφαση του να συμμετάσχει στο πρόγραμμα με την χρηματοδότηση εμβληματικών έργων που θα συμβάλουν αποφασιστικά στην τουριστική και όχι μόνο ανάπτυξη της περιοχής.

 

 

 

Δεν υπάρχουν σχόλια: