Τρίτη 8 Οκτωβρίου 2019

Ο βουλευτής Ροδόπης ΣΥΡΙΖΑ Δημήτρης Χαρίτου στην 5η Γιορτή Μελιού

Ο βουλευτής Ροδόπης ΣΥΡΙΖΑ Δημήτρης Χαρίτου επισκέφτηκε την Κυριακή 6 Οκτωβρίου την 5η Γιορτή Μελιού, που διοργάνωσε ο Μελισσοκομικός Σύλλογος Ροδόπης «Το Κεντρί», στην κεντρική πλατεία Κομοτηνής.
Ο βουλευτής περιηγήθηκε στους χώρους και συνομίλησε με τους παραγωγούς εκθέτες των προϊόντων τους, εκδηλώνοντας με αυτόν τον τρόπο την υποστήριξή του στην δύσκολη προσπάθεια που κάνουν.
Συνεχάρη τον πρόεδρο των μελισσοκόμων Νίκο Καρακωστίδη για την διοργάνωση της γιορτής και εξέφρασε την διαθεσιμότητα του να στηρίξει τέτοιους είδους πρωτοβουλίες, που συμβάλλουν ώστε ο κλάδος της μελισσοκομίας να λάβει την θέση που πραγματικά του αξίζει στον πρωτογενή τομέα και κυρίως τα υψηλής αξίας προϊόντα της μέλισσας να μπουν στην καθημερινή υγιεινή διατροφή μας.
Ο βουλευτής είχε την ευκαιρία να επισκεφτεί το περίπτερο του Συλλόγου Καρκινοπαθών «Δύναμη Ψυχής», που συμμετέχει στην 5η Γιορτή Μελιού, συνομίλησε με τα μέλη και ενημερώθηκε για τις προσεχείς δράσεις του συλλόγου, καθώς ο Οκτώβριος είναι μήνας αφιερωμένος στην πρόληψη του καρκίνου του μαστού. 

Δεν υπάρχουν σχόλια: