Τρίτη 29 Οκτωβρίου 2019

ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΣΑΝ ΤΟΝ ΕΥΡΙΠΙΔΗ ΣΤΥΛΙΑΝΙΔΗ ΓΙΑ ΤΟΥΣ 1000 ΕΙΔΙΚΟΥΣ ΦΡΟΥΡΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΗ ΤΗΣ ΣΧΟΛΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ


Τη Σχολή Αστυνομίας Κομοτηνής επισκέφθηκε ο Βουλευτής Ροδόπης της ΝΔ και Πρόεδρος της Επιτροπής Συντάγματος ΕυριπίδηςΣτ. Στυλιανίδης προκειμένου να υποδεχθεί τους 1000 Ειδικούς Φρουρούς που εκπαιδεύονται ήδη στην πόλη.
Ο Βουλευτής Ροδόπης ευχαρίστησε τον Υπουργό κ. Χρυσοχοΐδη για την ανταπόκριση στο αίτημα του και το ενδιαφέρον του για την περιοχή.
Τον Ευριπίδη Στυλιανίδη ευχαρίστησαν για τη συμβολή του να αποκατασταθεί ταχύτατα η Σχολή και να φιλοξενήσει τα 1000 νέα στελέχη ο Στρατηγός κ. Τζουβάνας, ο Διοικητής Σχολής Δοκίμων Αστυφυλάκων Δεμερτζίδης Πέτρος καθώς και ο Αρχηγός των Δοκίμων.

Συνομιλώντας με τους εκπαιδευόμενους ο Πρώην Υπουργός τόνισε τη σημασία που έχει η παρουσία τους, τόσο για το αίσθημα ασφάλειας των κατοίκων όσο και για την τόνωση της τοπικής αγοράς. «Να βγείτε στη πόλη για να την γνωρίσετε. Να φύγετε από δω στα πόστα σας με τις καλύτερες αναμνήσεις και να θυμάστε ότι όποιος έχει πάρει γεύση από την ακριτική Θράκη νιώθει δύο φορές Έλληνας...»
Να σημειωθεί ότι εξαιτίας της αποκατάστασης των υποδομών η Σχολή της Κομοτηνής αμέσως μετά τους Ειδικούς φρουρούς θα φιλοξενήσει 200 νέους δόκιμους Αστυφύλακες.

Δεν υπάρχουν σχόλια: