Τρίτη 1 Οκτωβρίου 2019

Αποκλείστηκε η Δόξα Προσκυνητών… Έκανε την έκπληξη ο Πόντος Θρυλορίου Τα αποτελέσματα της 1ης φάσης του Κυπέλλου ΕΠΣ Θράκης


Την πρόκριση για τους ομίλους πήραν εύκολα Σπάρτακος Αγίων Θεοδώρων, Αναγέννηση Ποντίων Θρυλορίου και Ορφέας Ξυλαγανής, δύσκολο διπλό για το Αγιοχώρι επί των πιτσιρικάδων της ΑΕ Κομοτηνής, εμφατική επιστροφή για τον Πόντο Θρυλορίου που πέταξε εκτός τον Αετό Μίσχου κάνοντας την έκπληξη. Το Ατσάλι Αρχοντικών απέκλεισε την Δόξα Προσκυνητών στο σημαντικότερο αποτέλεσμα της ημέρας, οι πιτσιρικάδες του Ορφέα Στρύμης πέταξαν εκτός συνέχειας τον Πόντο Κομοτηνής, η Αναγέννηση Παγουρίων προκρίθηκε αν και δυσκολεύτηκε, ενώ Δόξα Γρατινής και Κομψάτος Πολυάνθου δεν αντιμετώπισαν το παραμικρό πρόβλημα.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα:

Πόντος Θρυλορίου-Αετός Μίσχου 2-2 (παρ. 3-3) (πεν. 4-2)
ΑΕ Κομοτηνής-ΑΣ Αγιοχωρίου 1-2
Ηρακλής Σαπών-Αναγέννηση Ποντίων Θρυλορίου 0-8
Ένωση Ασωμάτων-Σπάρτακος Αγίων Θεοδώρων 0-3
Αλανότοπος-Ορφέας Ξυλαγανής 1-10
Πόντος Κομοτηνής-Ορφέας Στρύμης 0-2
Ελπίδες Κομοτηνής-Κομψάτος Πολυάνθου 0-7 (
Νέα Ρωμά Κομοτηνής-Αναγέννηση Παγουρίων 1-2
ΑΟ Αρσακείου-Δόξα Γρατινής 0-6
Ατσάλι Αρχοντικών-Δόξα Προσκυνητών 3-1

Νέοι ενωσιακοί προπονητές της ΕΠΣ Θράκης οι Κουτρουλός και Σπυριάδης!
Την πρόσληψη των Βαγγέλη Κουτρουλού και Ανέστη Σπυριάδη ανακοίνωσε η ΕΠΣ Θράκης, οι οποίοι θα είναι οι προπονητές των μεικτών ομάδων της για την φετινή αγωνιστική περίοδο.
Ο Βαγγέλης Κουτρουλός έχει διατελέσει προπονητής σε ακαδημίες της Κομοτηνής όπως αυτήν του Σπάρτακου Αγίων Θεοδώρων, ενώ κατά την διάρκεια του καλοκαιριού ανακοινώθηκε ως προπονητής στην ακαδημία του Πανθρακικού.
Επίσης και ο Ανέστης Σπυριάδης έχει εμπειρία στο κομμάτι των ακαδημιών, καθώς εδώ και πολλά χρόνια είναι προπονητής στην ακαδημία του ΠΑΟΚ Κομοτηνής ενώ από φέτος είχε αναλάβει και χρέη τεχνικού διευθυντή, ενώ στα μισά της σεζόν 2017-2018 έκατσε και στον πάγκο του Μέγα Αλέξανδρου Ιάσμου.

Αναλυτικά:

”Η ΕΠΣ Θράκης ανακοινώνει την πρόσληψη των κ. Κοτρουλού Ευάγγελου και Σπυριάδη Ανέστη ως προπονητών των μεικτών ομάδων της ένωσης για την αγωνιστική περίοδο 2019-20”

Δεν υπάρχουν σχόλια: