Παρασκευή 27 Σεπτεμβρίου 2019

ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ ΣΤΗΝ ΠΡΑΞΗ ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ

Στις πρόσφατες δημοτικές εκλογές στο Δήμο Μαρωνείας-Σαπών το πρόταγμα του συνδυασμού του σημερινού δημάρχου περιέχονταν στον τίτλο του συνδυασμού του.ΕΠΑΝΝΕΚΙΝΗΣΗ. Το οποίο συμβολικά και ουσιαστικά τόνιζε την ανάγκη οι πολίτες να επιλέξουν μεταξύ πολλών αλλά συγκρουσιακών μεταξύ τους διπόλων.

Καθήλωση η αναγέννηση?

Παρακμή η μεγέθυνση?

Παραίτηση η διεκδίκηση?

Διάλυση η προγραμματισμός?

Εσωστρέφεια η εξωστρέφεια?

Οι πολίτες με την επιλογή τους έδωσαν εντολή και ευθύνη στην παράταξη που δεσμευόταν για το δεύτερο σκέλος. Που συγκεντρωτικά σημαίνει ΕΠΑΝΝΕΚΙΝΗΣΗ>

Τι βιώνουν οι κάτοικοι του Δήμου τις πρώτες ημέρες της νέας διοίκησης?

Ο Δήμος μπήκε αμέσως στον χάρτη του ενδιαφέροντος των κυβερνητικών στελεχών.

Δόθηκαν καθαρά μηνύματα προς κάθε κατεύθυνση υπέρ της ιδιωτικής επιχειρηματικότητας που υπερασπίζεται τον άνθρωπο και το περιβάλλον, σε αντίθεση με τα χρυσωρυχεία.

Πραγματοποιήθηκαν συναντήσεις με όλους σχεδόν του περιφερειακούς, νομαρχιακούς και τοπικούς φορείς για την επίλυση χρονίων προβλημάτων.

Ενεργοποιήθηκαν με θαυμαστή συνέπεια οι μηχανισμοί και οι υπηρεσίες του Δήμου στην αντιμετώπιση έκτακτων προβλημάτων.

Υλοποιήθηκαν χωρίς εκπτώσεις δράσεις διαφάνειας και δημοσιότητας.

Ξεκίνησε η διαδικασία σύνταξης ΟΛΩΝ των σχεδίων και προγραμμάτων που είναι υποχρεωτικοί για την άρτια λειτουργία του Δήμου.

Αυτές είναι μερικές μόνο βασικές παράμετροι της νέας διοίκησης του Δήμου Μαρωνείας-Σαπών.Οι οποίες αποδεικνύουν ότι ο προγραμματικός λόγος για ΕΠΑΝΝΕΚΙΝΗΣΗ γίνεται πράξη.Και ότι τα καλύτερα έρχονται.

Δεν υπάρχουν σχόλια: