Τρίτη 23 Ιουλίου 2019

ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ ΤΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΣΤΗΡΙΞΗΣ ΠΑΙΔΙΟΥ ΚΑΙ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ ΣΑΠΩΝ


Το Κέντρο Στήριξης Παιδιού & Οικογένειας Σαπών των Παιδικών Χωριών SOS Ελλάδος, ολοκληρώνοντας επιτυχώς το πρόγραμμα δημιουργικής απασχόλησης και τις υπόλοιπες δράσεις και λειτουργίες του, στέλνει τις πιο θερμές ευχαριστίες στους γονείς, που εμπιστεύτηκαν τη συμμετοχή των παιδιών τους στο πρόγραμμα, καθώς επίσης τον Πολιτιστικό Σύλλογο Γυναικών Σαπών και κάθε γυναίκα ξεχωριστά, που στάθηκαν αρωγοί με την προσφορά του καθημερινού κολατσιού για τα παιδιά .

Το πρόγραμμα δημιουργικής απασχόλησης είχε διάρκεια 1 μήνα / 2 φορές την εβδομάδα και κάλυψε την συμμετοχή 30 παιδιών ηλικίας Δημοτικού. Περιελάμβανε ψυχαγωγικές – εκπαιδευτικές δραστηριότητες και δημιουργικό παιχνίδι με ενότητες «Γνωριμία-πλαίσιο ομάδας», «Διαχείριση συναισθημάτων», «Συνύπαρξη με τα ζώα και η φροντίδα τους», «Διαφορετικότητα και αναπηρία», «Γνωριμία με το σκάκι», «Κλείσιμο-αποχαιρετισμός ομάδας».
Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε από καρδίας τους κυρίους Χαράλαμπο Κουκουζέλη και Αντώνιο Ολτούμη από το Φιλοζωικό Σωματείο «Κιβωτός» Αλεξανδρούπολης, καθώς και τον κύριο Σάββα Μαυρίδη για την παρουσία τους και τη συμβολή τους στις αντίστοιχες θεματικές.
Στα πλαίσια του προγράμματος διενεργήθηκε και ημερήσια εκδρομή στο Σύλλογο Ατόμων με Κινητικά Προβλήματα και Φίλων «Περπατώ», τον οποίο ευχαριστούμε θερμά για την υποδοχή, τη φιλοξενία και τις δραστηριότητες που ετοίμασαν για τα παιδιά.
Η αγάπη, το ενδιαφέρον και η υποστήριξη που όλο αυτό το χρονικό διάστημα δείχνετε και προσφέρετε στο έργο μας, είναι για μας πολύτιμος αρωγός για τη συνέχιση των προσπαθειών που κάνουμε για τα παιδιά που έχουν  ανάγκη
Για άλλη μια φορά σας ευχαριστούμε θερμά και ευχόμαστε να έχουμε πάντοτε την τόσο πολύτιμη για μας, φιλία σας.
To Κέντρο Στήριξης Παιδιού και Οικογένειας Σαπών θα παραμείνει κλειστό για τoν μήνα Αύγουστο.

ΚΑΛΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ
Με εκτίμηση,
Οι Συνεργάτες του ΚΣΠΟ ΣΑΠΩΝ.


Δεν υπάρχουν σχόλια: