Πέμπτη 27 Ιουνίου 2019

MIA MONO ΠΑΡΑΤΑΞΗ: Ο ΔΗΜΟΣ ΜΑΡΩΝΕΙΑΣ -ΣΑΠΩΝ


Οι αυτοδιοικητικές εκλογές ολοκληρώθηκαν. Οι πολίτες του Δήμου Μαρωνείας-Σαπών έκαναν την επιλογή τους. Οι υποψήφιοι Δήμαρχοι και σύμβουλοι κατέθεσαν  το πρόγραμμα και τους στόχους τους. Τώρα όμως οδεύουμε από την 1η Σεπτεμβρίου  σε μία νέα προγραμματική τετραετή δημοτική  περίοδο στην οποία θα πρέπει να δοθούν αγώνες, για να επιλυθούν προβλήματα, να κατακτηθούν ευκαιρίες, να σχεδιασθεί ένα ευοίωνο  μέλλον για τον τόπο μας.

Αυτό προϋποθέτει συναίνεση -συνεργασία. Μία πρέπει να είναι η παράταξη μέσα στο δημοτικό συμβούλιο. Η παράταξη της Μαρωνείας – Σαπών. Στους αγώνες δεν περισσεύει κανείς. Οι διαφορετικές απόψεις  πρέπει να καταλήγουν σε συγκλίσεις.
Οι διαφορετικές οπτικές σε συνισταμένη. Ο τόπος μας έχει ανάγκη από συλλογικότητα και σύμπνοια. Για ν' αλλάξει η ροή της ιστορίας “για να γυρίσει ο ήλιος θέλει δουλειά πολλή”. Θέλει αφοσίωση στο καθήκον. Θέλει να υπηρετείς  με συνέπεια την αποστολή που σου έχει αναθέσει η κοινωνία. 
Ικανοί και άξιοι δημοτικού σύμβουλοι υπάρχουν  σε όλες τις παρατάξεις, κυρίως στην παράταξη  του Δήμου Μαρωνείας – Σαπών.
Δεν πρέπει  από την 1η Σεπτεμβρίου να  χαθεί ούτε μία ημέρα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: