Τρίτη 25 Ιουνίου 2019

ΕΟΡΤΑΣΘΗΚΕ Η ΗΜΕΡΑ ΤΩΝ ΑΠΟΣΤΡΑΤΩΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ


-Την 23-06-2019 Εορτή των Αγίων Πάντων, εορτάσθηκε στον Ιερό Καθεδρικό Ναό Ευαγγελισμού της Θεοτόκου στην Κομοτηνή η ημέρα τιμής των Αποστράτων Αστυνομικών.

-Στην δέηση προς τιμή των Αποστράτων παρευρέθησαν ο Πρόεδρος με το Διοικητικό Συμβούλιο του Συνδέσμου και πλήθος μελών.
-Επίσης παρευρέθησαν , ο εκπρόσωπος του Δημάρχου  ΤΖΕΝΕΤΙΔΗΣ Θεμιστοκλής, ο Γενικός Περιφερειακός Αστυνομικός Διευθυντής Ανατολικής Μακεδονίας & Θράκης Υποστράτηγος ΜΕΝΕΞΙΔΗΣ Νικόλαος, Ο Διευθυντής της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ροδόπης κ. ΣΕΒΔΥΝΙΔΗΣ Μιχαήλ, ο Διοικητής Σχολής Αστυνομίας Αστυνομικός Διευθυντής κ. ΤΖΟΥΒΑΝΑΣ Ιωάννης, ο Υποδιευθυντής της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ροδόπης κ. ΤΣΙΑΡΑΣ Λάμπρος, εκπρόσωποι του Στρατού και της Πυροσβεστικής, η Α/Β΄ΖΟΥΠΗ Κορίνα- Αικατερίνη Αναπλ. Γεν. Γραμματέας Ένωσης Αξιωματικών ΕΛ.ΑΣ της Αν. Μακεδονίας & Θράκης,  ο πρόεδρος της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Ροδόπης κ. ΚΡΑΒΒΑΡΙΤΗΣ Βασίλειος και η ΣΚΕΥΑ Ζωή της Τοπικής Διοίκησης Ροδόπης (Ι.Ρ.Α.) και άλλοι εν ενεργεία Αστυνομικοί.
- Μετά το πέρας της δέησης στην αίθουσα του Αστυνομικού Μεγάρου παρατέθηκε μικρή δεξίωση και αναγνώσθηκε η Ημερησία Διαταγή του κ. Αρχηγού της Ελληνικής Αστυνομίας και σύντομη ομιλία του Προέδρου του Συνδέσμου κ. ΤΣΑΒΔΑΡΤΖΗ Ιωάννη.   
-Επίσης το απόγευμα της ιδίας ημέρας ο Σύνδεσμός μας, διοργάνωσε εορταστική εκδήλωση στο Τουριστικό Περίπτερο της Νυμφαίας με επιτυχία, όπου και ΤΙΜΗΘΗΚΕ  ο πρώην Αστυνομικός Διευθυντής Ροδόπης κ. ΔΟΛΑΠΤΣΟΓΛΟΥ Σιδέρης για την πολύτιμη προσφορά του στο Σύνδεσμό μας.


Δεν υπάρχουν σχόλια: