Τρίτη 25 Ιουνίου 2019

ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΤΟΥ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΤΗΣ Ν.Δ ΡΟΔΟΠΗΣ ΠΤΕΡΑΡΧΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΣΤΙΣ ΣΑΠΕΣΟ υποψήφιος Βουλευτής Ν.Δ. Ροδόπης Πτέραρχος Κωνσταντίνος Ιατρίδης, την Παρασκευή 21 Ιουνίου επισκέφθηκε τα καταστήματα και τη λαϊκή αγορά των Σαπών και είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με τους επαγγελματίες και τον κόσμο που έκανε τις αγορές του.
Διαπίστωσε τη μεγάλη ανασφάλεια των πολιτών για την πορεία του τόπου και την καθημερινότητά τους, την έκδηλη φτώχεια, την αγωνία για το μέλλον των παιδιών και εγγονιών τους, καθώς και την δυσαρέσκειά τους για την ολοένα δυσχερέστερη διαχείριση του οικογενειακού προϋπολογισμού διαβίωσης.
Αναφερόμενοι στις επικείμενες εκλογές, επαγγελματίες και πολίτες, στην επικοινωνία γνωριμίας τους με τον Πτέραρχο Ιατρίδη, υπογράμμισαν την ανάγκη να εκπροσωπηθεί η Ροδόπη από νέα, δυναμικά και μαχητικά πρόσωπα,  με μεγάλη και πραγματική εργασιακή εμπειρία, που να μπορούν να κατανοήσουν τον πόνο και το μόχθο των εργαζομένων. Ζήτησαν μάλιστα να τους ξαναεπισκεφθεί και ο Πτέραρχος έδωσε το λόγο του για αυτό.


Δεν υπάρχουν σχόλια: