Τετάρτη 22 Μαΐου 2019

Ντίνος Χαριτόπουλος: Η ουσιαστική συνεργασία της τοπικής αυτοδιοίκησης με τη Pharmathen μπορεί να επιφέρει σημαντικά οφέλη στο δήμο Μαρωνείας-Σαπών


Επίσκεψη στο εργοστάσιο της Pharmathen στο Βιοτεχνικό Πάρκο Σαπών, πραγματοποίησε αντιπροσωπεία του συνδυασμού «Επανεκκίνηση στο δήμο Μαρωνείας-Σαπών» και ο υποψήφιος δήμαρχος  κ. Ντίνος Χαριτόπουλος.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησής του με τον διευθυντή του εργοστασίου κ. Κώστα Σταμούλη ο κ. Χαριτόπουλος ενημερώθηκε για την πορεία και τις προοπτικές της μεγάλης αυτής εταιρίας που σε σημαντικό βαθμό συμβάλλει στην καταπολέμιση της ανεργίας σε όλη τη Θράκη.
Ο υποψήφιος δήμαρχος αφού αναφέρθηκε στο ιστορικό του ΒΙΟΠΑ Σαπών που κατασκευάστηκε το έτος 2002, όταν ο ίδιος ήταν δήμαρχος Σαπών, διαβεβαίωσε τον κ. Σταμούλη για την στήριξη της παράταξής του απέναντι σε κάθε υγιή, πρωτοπόρα και καινοτόμο επένδυση.
Στο τέλος οι δύο πλευρές εξέφρασαν τις προθέσεις τους για συνεργασίες του δήμου και της εταιρίας στον τομέα των  υποδομών, καθώς και σε παραγωγικούς και κοινωνικούς τομείς που θα αποβούν προς όφελος της τοπικής ανάπτυξης, της τοπικής οικονομίας και της τοπικής κοινωνίας.


Δεν υπάρχουν σχόλια: