Πέμπτη 23 Μαΐου 2019

ΓΙΑ ΕΝΑ ΠΡΟΤΥΠΟ ΔΗΜΟ ΜΑΡΩΝΕΙΑΣ-ΣΑΠΩΝ

Ο Δήμος Μαρωνείας-Σαπών  χρειάζεται μια νέα ηγεσία που θα εμπνέεται από νέες αρχές και αξίες. Που θα μεταμορφώσει τον τόπο μας σ΄ ένα τόπο που οι πολίτες του θα είναι υπερήφανοι  γι΄ αυτόν.
Η σκέψη και το συναίσθημα που θα παράγεται θα είναι: Αξίζει να ζούμε στο Δήμο Μαρωνείας-Σαπών.  Γι΄ αυτό απαιτείται  στις εκλογές της 26ης Μαΐου να δοθεί η δυνατότητα σ΄αυτούς  που μπορούν να κάνουν την επανεκκίνηση του να σχεδιάσουν το μέλλον του.
Υπάρχουν κάποιες αντιλήψεις και συμπεριφορές  που πιστεύουμε ότι πρέπει να χαρακτηρίζουν μία δημοτική διακυβέρνηση  που θα είναι διαφορετική από τη σημερινή. Κι αυτές αρδεύουν από τη συλλογικότητα, τη διαφάνεια την κοινωνική  αναφορά. Όπως είναι  η διαρκής και ανοιχτή διαδικασία λογοδοσίας στους πολίτες. Η ενίσχυση της συμμετοχής των πολιτών στη λήψη αποφάσεων  και προγραμματισμού. Η θεσμοθέτηση μιας πολυφωνικής  και ισχυρής Επιτροπής  Διαβούλευσης . Η ενεργοποίηση της Επιτροπής Ισότητας  των φύλων. Η δόμηση διαύλων διαλόγου και συνεργασίας με τους νέους. Η ενθάρρυνση του εθελοντισμού και δράσεις κοινωνικής συνοχής και αλληλεγγύης. Η ενίσχυση των τοπικών δρώμενων  και πολιτιστικών – αθλητικών  συλλόγων.

Η νέα δημοτική αρχή του Δήμου Μαρωνείας- Σαπών θα πρέπει να χαρακτηρίζεται από αποφασιστικότητα, έξυπνες ιδέες, υπευθυνότητα, ρεαλιστική προσέγγιση  των ζητημάτων και επίλυση των προβλημάτων.
Η επιλογή των κατοίκων του Δήμου Μαρωνείας-Σαπών  έχει τώρα όνομα και ταυτότητα: “ΕΠΑΝΕΚΚΙΝΗΣΗ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΜΑΡΩΝΕΙΑΣ-ΣΑΠΩΝ” και νέος Δήμαρχος ο Ντίνος Χαριτόπουλος.
Μια  παράταξη που δίνει λύση στο σημερινό αδιέξοδο, που μπορεί να βγάλει τον τόπο μας, από τη στασιμότητα.
Ένας υποψήφιος Δήμαρχος που ηγείται ενός ψηφοδελτίου δουλειάς, με συμβούλους αποφασισμένους να θυσιασθούν για το Δήμο μας.   
Ένας υποψήφιος Δήμαρχος που φιλοδοξεί με ένα εμπνευσμένο αλλά ρεαλιστικό, καινοτόμο αλλά υλοποιήσιμο πρόγραμμα να δώσει ξανά ζωή στο Δήμο Μαρωνείας-Σαπών.


Δεν υπάρχουν σχόλια: