Δευτέρα 18 Φεβρουαρίου 2019

«Ο Ευριπίδης Στ. Στυλιανίδης συζητάει με την Αγορά. Αποφασίζουμε ένα Νέο Σχέδιο για το Μέλλον της Ροδόπης» 
   Ευριπίδης Στ.Στυλιανίδης, την Κυριακή 17 Φεβρουαρίου στη Λέσχη Κομοτηναίων, προετοιμάζοντας ένα «Νέο Σχέδιο για τη Ροδόπη του Μέλλοντος». 
Με την Αγορά της Ροδόπης συζήτησε ο
Παρουσία των θεσμικών εκπροσώπων της τοπικής αγοράς και πολλών επιχειρηματιών και επαγγελματιών του Νομού, ο Θρακιώτης πολιτικός ενημέρωσε για τις πολιτικές και οικονομικές εξελίξεις. Παρουσίασε μια ολοκληρωμένη μελέτη του για τη Ροδόπη που βασίστηκε σε ενδιαφέροντα στοιχεία για την περιοχή από την Τράπεζα της Ελλάδας, την ΕΛΣΤΑΤ, τη Eurostat, το ΣΒΒΕ, την ΕΤΒΑ, τον ΣΕΤΕ, την Ομοσπονδία Εμπορίου και Επιχειρήσεων Θράκης και την PWC.
Συζήτησε τα προβλήματα, τις δυσκολίες αλλά και τις προοπτικές της τοπικής Οικονομίας. Άκουσε εισηγήσεις και συνδιαμόρφωσε μαζί με τις τοπικές δυνάμεις προτάσεις, που μπορούν να συναποτελέσουν τη βάση ενός νέου Οδικού Χάρτη για τη Ροδόπη, ένα Νέο Σχέδιο για την  Έξοδο της από την κρίση, την Ανασυγκρότηση της και την Ανάπτυξη της. 

Ο Ευριπίδης Στ. Στυλιανίδης επισημαίνοντας, ότι η επικείμενη νίκη της Νέας Δημοκρατίας, πρέπει να μας βρει έτοιμους και αποφασισμένους, να διεκδικήσουμε αυτά που μας αφαίρεσε η οικονομική κρίση και η κυβερνητική αδιαφορία, επέμεινε στην ανάγκη ολοκλήρωσης ενός Νέου Αναπτυξιακού Σχεδίου και διασφάλισης της Τοπικής Ενότητας δυνάμεων στο πλαίσιο μιας Συμφωνίας Εμπιστοσύνης, που θα δεσμεύει και θα καθοδηγεί τις πρωτοβουλίες και τις δράσεις όλων προς την ίδια κατεύθυνση.
«Περιφέρεια, Αυτοδιοίκηση και Κοινοβουλευτική Εκπροσώπηση πρέπει το 2019 να έχουμε ενιαίο λόγο και στόχο, αν θέλουμε να επιτύχουμε γρήγορα αποτελέσματα για την περιοχή. Κανείς δε θα έλθει να μας σώσει. Ο τόπος μας είναι δική μας υπόθεση. 
Τη Θράκη και τη Ροδόπη τη σέβονται μόνο όταν είναι Δυνατή.
Δύναμη για μας είναι:
• Ένα ξεκάθαρο Νέο Σχέδιο για τη Ροδόπη που θα το συνδιαμορφώσουμε και θα το υλοποιήσουμε όλοι μαζί. 
• Συντονισμός και Ενότητα των τοπικών δυνάμεων στην κάθε διεκδίκηση.
Ισχυρή Κοινοβουλευτική Εκπροσώπηση...» 
Ιδιαίτερη αίσθηση έκανε η μεγάλη ανταπόκριση από όλους τους επαγγελματικούς κλάδους με παρουσία και ουσιαστικές παρεμβάσεις, η συμμετοχή επαγγελματιών από όλους τους πολιτικοιδεολογικούς χώρους και κυρίως η αγωνία και η ισχυρή βούληση όλων, να στηρίξουν μια τέτοια προσπάθεια, αναδεικνύοντας αυτή τη φορά Ισχυρή Εκπροσώπηση στο Νομό μας. 

Δεν υπάρχουν σχόλια: