Τετάρτη 12 Δεκεμβρίου 2018

ΔΩΡΕΑΝ ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΤΗΝ ΚΟΜΟΤΗΝΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΚΕΠΠΑΚ

Δύο μοναδικές παραστάσεις για παιδιά, θα προσφέρει δωρεάν η ΔΚΕΠΠΑΚ το Σαββατοκύριακο, στα πλαίσια των Χριστουγεννιάτικων εκδηλώσεων «Μαγεμένο Πάρκο», με το θίασο “Dromocosmicas”.

H πρώτη παράσταση θα δοθεί το Σάββατο 15 Δεκεμβρίου, στις 5 μ.μ., στη σκηνή του «Μαγεμένου Πάρκου» και έχει τίτλο «Muamba
 Η MUAMBA είναι ένα κωμικό show για όλες τις ηλικίες. Μία συγχώνευση μιμικής , μαγικών κόλπων, μουσικής , σχοινοβασίας που θα μας κάνει να ταξιδέψουμε στην ατμόσφαιρα των παλιών παραδοσιακών μικρών περιπλανώμενων ΤΣΙΡΚΟ. Η παράσταση είναι διαδραστική και με τη συμμετοχή των θεατών οι ρόλοι συχνά αλλάζουν και το show καταλήγει σε μία πραγματική γιορτή.
Η δεύτερη παράσταση θα δοθεί την Κυριακή 16 Δεκεμβρίου, στις 11 π.μ., στον ίδιο χώρο και έχει τίτλο “VAGOR & BELLAVITA”
Η παράσταση αυτή είναι ένα αφιέρωµα στο βουβό κινηµατογράφο. Χρησιµοποιώντας στοιχεία από το θέατρο-τσίρκου, το σωµατικό θέατρο και την τέχνη του κλόουν αφηγείται ένα διαχρονικό παραµύθι για τη δύναµη της φιλίας, της αλληλεγγύης και τη σηµασία του να µένουµε πιστοί στα όνειρά µας. Μέσα από τη σχέση που αναπτύσσεται µεταξύ των δύο πρωταγωνιστών δίνεται έµφαση στην οµαδικότητα, την συνεργασία καθώς και στην εφευρετικότητα που πρέπει να επιδείξουν προκειµένου να αντιµετωπίσουν τις καθηµερινές τους δυσκολίες.
Η παράσταση αυτή, σε περίπτωση κακοκαιρίας θα μεταφερθεί την ίδια μέρα και ώρα, στο αμφιθέατρο του Ιδρύματος Παπανικολάου


Δεν υπάρχουν σχόλια: