Τρίτη 11 Δεκεμβρίου 2018

Συναυλία φιλανθρωπικού χαρακτήρα με το συγκρότημα BALKANATOLIA στην Κομοτηνή


Στα πλαίσια των Χριστουγεννιάτικων εκδηλώσεων της ΔΚΕΠΠΑΚ, οργανώνεται συναυλία  φιλανθρωπικού χαρακτήρα με το συγκρότημα BALKANATOLIA, που θα γίνει την Παρασκευή 14 Δεκεμβρίου 2018, στις 9.00 μ.μ. στο Στέκι της Πολιτιστικής Κίνησης Ν. Ροδόπης (Φιλίππου 31, δίπλα στο 3ο Γενικό Λύκειο).

Η συναυλία οργανώνεται από το παράρτημα Ροδόπης της Ελληνικής Αντικαρκινικής Εταιρείας, την Πολιτιστική Κίνηση Ροδόπης και τη ΔΚΕΠΠΑΚ.
Με τραγούδια από τις δύο πλευρές του Αιγαίου, με κοινές μουσικές και σε δύο γλώσσες αναδεικνύεται το μήνυμα ότι ενωμένοι μπορούμε να δώσουμε τον αγώνα για την ανακούφιση των πασχόντων από καρκίνο συνανθρώπων μας με περισσότερη δύναμη και καλύτερα αποτελέσματα.
Η Είσοδος είναι ελεύθερη, αλλά θα υπάρχει το κουτί στήριξης του έργου της Ελληνικής Αντικαρκινικής Εταιρείας Παραρτήματος Ν. Ροδόπης.
Οι Επιχειρήσεις που επιθυμούν να στηρίξουν το έργο της Ελληνικής Αντικαρκινικής Εταιρείας  Παραρτήματος Ν. Ροδόπης είτε οικονομικά είτε με προϊόντα τους μπορούν να απευθύνονται στην Ταμία του Συλλόγου κ. Αγγελική Καρχαδάκη, τηλέφωνο : 6944892212

Δεν υπάρχουν σχόλια: