Παρασκευή 30 Νοεμβρίου 2018

Πρόσκληση Ενημέρωσης και Διαλόγου στην εκδήλωση “Ευκαιρίες, Εργαλεία και Προκλήσεις των κοινωνικών επιχειρήσεων” στην Κομοτηνή, στις 10.12.2018, από την ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗ ΡΟΔΟΠΗΣ- Αναπτυξιακή Ανώνυμη Εταιρεία Ο.Τ.Α.



Το περιβάλλον, τις συνθήκες και τα εργαλεία ενίσχυσης της κοινωνικής επιχειρηματικότητας θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν οι ενδιαφερόμενοι, σε μία ανοικτή ημερήσια εκδήλωση που διοργανώνει η Αναπτυξιακή Ροδόπης – Αναπτυξιακή Ανώνυμη Εταιρεία Ο.Τ.Α., τη Δευτέρα 10 Δεκεμβρίου 2018 και από τις 10.
30 π.μ, στο Ξενοδοχείο Arcadia (Πανεπιστημιούπολη), στην Κομοτηνή.
Η εκδήλωση πραγματοποιείται στο πλαίσιο του έργου Social Forces «Ενίσχυση του Κοινωνικού Επιχειρηματικού Πνεύματος μέσω της δημιουργίας καινοτόμων Δομών Στήριξης στη διασυνοριακή περιοχή», που εντάχθηκε στο πλαίσιο του Προγράμματος Ευρωπαϊκής Διασυνοριακής Συνεργασίας «INTERREG V-A ΕΛΛΑΔΑ-ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ 2014-2020».
Η ημερίδα έχει σαν σκοπό να προβάλλει τις δράσεις της κοινωνικής επιχειρηματικότητας στην ευρύτερη τοπική κοινωνία, αλλά παράλληλα να ενημερώσει και να κινητοποιήσει κάθε εμπλεκόμενο ή ενδιαφερόμενο φορέα και πολίτη για το σύνολο των οικονομικών, επιχειρηματικών, παραγωγικών δραστηριοτήτων της Κοινωνικής Οικονομίας και των πλεονεκτημάτων της για το σύνολο της κοινωνίας.
Στην εκδήλωση, χωρισμένη σε τρεις διακριτές ενότητες, θα παρουσιαστεί ο ρόλος του κοινωνικού επιχειρηματία, οι προκλήσεις και το θεσμικό πλαίσιο. Οι συμμετέχοντες θα έχουν τη δυνατότητα παρακολούθησης συζήτησης Στρογγυλής Τραπέζης και ανάπτυξης ανοιχτού διαλόγου με εμπειρογνώμονες του τομέα.
Συνοπτικά το ημερήσιο πρόγραμμα της εκδήλωσης είναι:
Για την καλύτερη οργάνωση της συνάντησης, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή στον παρακάτω σύνδεσμο:
Στοιχεία επικοινωνίας: Κυριακή Αφεντουλίδου, τηλέφωνο επικοινωνίας 25310 34071, afentoulidou@anro.gr.

Δεν υπάρχουν σχόλια: