Πέμπτη 11 Οκτωβρίου 2018

«ΚΟΜΟmeeting» - Γνωριζόμαστε, Συνεργαζόμαστε, Δημιουργούμε


 

Το Κέντρο Ευρωπαϊκής Πληροφόρησης Europe Direct Κομοτηνής και  οι Νέοι Ευρωπαίοι Φεντεραλιστές (JEF Κομοτηνής), σε συνεργασία με την ELSA Komotini, το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο Νέων Ελλάδος – EYP Greece ,τον Ελληνικό Οργανισμό Πολιτικών Επιστημόνων – Αντιπροσωπεία Κομοτηνής, την Κοινότητα Νέων Κομοτηνής, τη νεανική ΜΚΟ System and G Greece,  το Ρητορικό Όμιλο Κομοτηνής, την Οικολογική Ομάδα Ροδόπης, την ερασιτεχνική δημοσιογραφική και καλλιτεχνική ομάδα «EXARTICIS», την ερασιτεχνική, φοιτητική και θεατρική ομάδα «Αποχρώσεις»,  και τον Σύλλογο Καλλιτεχνών Ροδόπης «Αθηνίων», σας προσκαλούν το Σάββατο 13 Οκτωβρίου και ώρες 13:00 έως 20:00 στην Λέσχη Κομοτηναίων (στον ισόγειο χώρο), σε μία εκδήλωση γνωριμίας με τίτλο «ΚΟΜΟmeeting: Γνωριζόμαστε, Συνεργαζόμαστε, Δημιουργούμε».

Ο στόχος μας είναι να καλωσορίσουμε τους νέους φοιτητές της πόλης μας, να γνωριστούμε, να παρουσιάσουμε το προφίλ μας, τις δράσεις μας και να προσκαλέσουμε νέα μέλη στο δυναμικό κάθε φορέα, οργανισμού ή συλλόγου.
 Στο χώρο της εκδήλωσης θα υπάρχουν σταθμοί ενημέρωσης (info stands), των συμμετεχόντων, ώστε οι ενδιαφερόμενοι να έχουν την ευκαιρία να ενημερωθούν για πρωτοβουλίες και δράσεις σε διάφορους τομείς του εθελοντισμού, από τους εκπροσώπους των φορέων.
Ο εθελοντισμός είναι αναπόσπαστο κομμάτι των δράσεων μας και συμβάλλει σημαντικά στην ανάπτυξη δεξιοτήτων, χωρίς το κίνητρο της υλικής ανταμοιβής προς όφελος  της κοινωνίας. Αυτός είναι ο κοινός παρονομαστής όλων όσων συμμετέχουμε στην παραπάνω πρωτοβουλία και ελπίζουμε να γίνουμε ακόμα περισσότεροι!

Δεν υπάρχουν σχόλια: