Τρίτη 16 Οκτωβρίου 2018

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε εκδήλωση για την αναπηρία στίς Σάπες

  Την παγκόσμια ήμερα του λευκού μπαστουνιού επέλεξε το Σωματείο Ατόμων με Αναπηρία Ροδόπης για να πραγματοποιήσει ενημέρωση σχετικά με τα είδη των αναπηριών και για τρόπους επίλυσης προβλημάτων που τους απασχολούν, στο Πολύκεντρο στις Σάπες, την προηγούμενη Δευτέρα, με ομάδα κοινωνικών λειτουργών. 
Παρόντες ήταν εκπρόσωποι των τοπικών αρχών,  φίλοι  και μέλη του Σωματείου, εργαζόμενοι σε κοινωνικές δομές του δήμου, πολίτες με ευαισθησίες , άτομα με αναπηρία και οι οικογένειες αυτών. Κατά την διάρκεια της εκδήλωσης έγινε ενημέρωση και συζήτηση για την αναπηρία. «Τελικός σκοπός του αγώνα που θα κάνουμε όλοι μαζί είναι η βελτίωση της ποιότητας της ζωή μας» ανέφερε ο πρόεδρος του Σωματείου κ. Τρύφωνας Καρούντζος, ενώ μίλησαν και η αντιπρόεδρος , η γραμματέας του συλλόγου καθώς και μέλη με διαφόρων ειδών αναπηρίες.
Τα συμπεράσματα που εξήχθησαν ήταν πολύ σημαντικά και η δέσμευση όλων των παρευρισκόμενων για στήριξη και συνέχιση της προσπάθειας εμφανής.
Το σωματείο ευχαριστεί θερμά τον κόσμο για την παρουσία τους την ΧΧΙ ταξιαρχία τεθωρακισμένων που ανάλαβε την μεταφορά μας και την Φαρμακοποιό Λουκία Κερατζόγλου για την προσφορά του catering


Δεν υπάρχουν σχόλια: