Παρασκευή 5 Οκτωβρίου 2018

Επίσκεψη Διοικητού της 2484 Ροτιαριανής Περιφέρειας Θεόδωρου Ασπασίδη στην Κομοτηνή



 

Ο Διοικητής της 2484 Ροτιαριανής Περιφέρειας Θεόδωρος Ασπασίδης επισκέφτηκε την πόλη της Κομοτηνής κατόπιν επίσημης πρόσκλησης του Ροταριανού ομίλου Κομοτηνής  Ροδόπη και την Πέμπτη 4 Οκτωβρίου είχε μια σειρά επαφών με τις αρχές του τόπου.
Συγκεκριμένα ο κ Θ. Ασπασίδης συνοδευόμενος από τον προδιοικητή της Ροταριανής περιφέρειας 2484 Γ. Χριστοφορίδη, την πρόεδρο του Ροταριανού ομίλου Κομοτηνής ΡΟΔΟΠΗ κ Σουζάνα Χοη Καταροπούλου και το μέλος Βούλα Ελευθεριάδου επισκέφτηκε τον Αντιπεριφερειάρχη Ροδόπης κ Νίκο Τσαλικίδη και τον Δήμαρχο Κομοτηναίων κ Γιώργο Πετρίδη.
Ο κ Ασπασίδης τους ανέλυσε την φιλοσοφία , την λειτουργία καθώς και τις δράσεις του Rotary τόσο σε παγκόσμιο επίπεδο , όσο και σε Ελλαδικό , τονίζοντας τον συνεχή αγώνα του ομίλου κατά της πολιομυελίτιδας με συνέπεια η αρρώστια να βρίσκεται στα όρια της παγκοσμίου εξαφάνισης.
Παράλληλα ο Διοικητής της 2484 Ροτιαριανής Περιφέρειας προανήγγειλε τόσο στον κ Τσαλικίδη όσο και στον κ Πετρίδη, ζητώντας τη συνδρομή τους,  μια σειρά δράσεων του ομίλου ,προληπτικής ιατρικής ,για όλους τους κατοίκους του νομού Ροδόπης ακόμα και γιαυτούς που κατοικούν στην πιο απομακρυσμένη περιοχή , κάτι που οι δύο άντρες αποδέχθηκαν  ευχαρίστως , θέτοντας τις δράσεις υπό την Αιγίδα των θεσμών που προΐστανται.
Ο κ Θεόδωρος Ασπασίδης επίσης εξήρε τον Ροταριανό Όμιλο Κομοτηνής καθώς και την Προέδρο  κα ΣουζάναΧοη Καταροπούλου για την κατάθεση  επιταγής ποσού 1600 ευρώ ,προσφορά προς τους πυρόπληκτους στο Μάτι Αττικής, χρήματα τα οποία συγκεντρώθηκαν μέσω διαδικτυακής πλατφόρμας κατόπιν πρωτοβουλίας της Ροταριανής Αλεξάνδρας Καταροπούλου.

Θέρμες ευχαριστίες στους αδελφούς Παπαλεξάνδου για την μεγέθυνση και πλαστικοποίηση της επιταγής.

Δεν υπάρχουν σχόλια: