Παρασκευή 21 Σεπτεμβρίου 2018

Συνάντηση μελών των Εβρίτικων Σωματείων στην Καβάλα


Την Τετάρτη 19 Σεπτεμβρίου Πρόεδροι και μέλη των Δ.Σ. των Συλλόγων Εβριτών των Νομών Δράμας, Καβάλας, Ξάνθης, Ροδόπης και Σερρών συναντηθήκαμε στην Καβάλα προκειμένου να ανταλλάξουμε απόψεις και προτάσεις για κοινές δράσεις και εκδηλώσεις για το 2019.

                Η συνεργασία μεταξύ των Εβρίτικων Σωματείων ξεκίνησε πριν 6 χρόνια και όπως αποδεικνύει ο χρόνος, ενισχύεται, εξελίσσεται και προοδεύει κάθε χρόνο, με κοινό σκοπό την ανάδειξη του πολιτισμού, της ιστορίας, των ηθών και εθίμων του Νομού Έβρου, της Θράκης και της Ελλάδας, τη διατήρηση των δεσμών των μελών με τον τόπο καταγωγής και τη διεύρυνση του πνεύματος αλληλοϋποστήριξης προς όφελος της κοινωνίας.
                Οι κοινές δράσεις που έχουν προγραμματιστεί, θα ανακοινωθούν εν ευθέτω χρόνω. Και οι πέντε Σύλλογοι των Εβριτών εδώ και πολλά χρόνια υπηρετούμε επάξια την παράδοση του τόπου μας, είμαστε πιστοί θεματοφύλακες της ιστορίας και του πολιτισμού και διακρινόμαστε για την ποιότητα των δράσεων μας. Οι εκδηλώσεις που πρωτοστατούν και συμμετέχουν τα Τμήματα των Συλλόγων μας, κοσμούνται από ολοκληρωμένες παραστάσεις, ενώ συγχρόνως αποτελούν χώρους αλληλεγγύης, κοινωνικότητας και ενεργοποίησης για τους συμμέτοχους.
                Γι’ αυτό και είμαστε βέβαιοι ότι τα μέλη και οι φίλοι των συλλόγων μας θα ενθουσιαστούν με τις κοινές εκδηλώσεις που θα πραγματοποιηθούν το 2018 και 2019. Σας περιμένουμε όλους να συμμετέχετε στη μεγάλη και φιλόξενη οικογένεια των Εβριτών.


Δεν υπάρχουν σχόλια: