Παρασκευή 17 Αυγούστου 2018

Συνελήφθησαν από το Τ.Σ.Φ Σαπών 2 διακινητές, οι οποίοι προωθούσαν στο εσωτερικό της χώρας μη νόμιμους μετανάστες


Συνελήφθησαν την 14-8-2018, στο νομό Ροδόπης, από αστυνομικούς του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Σαπών της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ροδόπης, δύο (2) αλλοδαποί, ηλικίας 29 και 16 ετών, οι οποίοι προωθούσαν στο εσωτερικό της χώρας, οκτώ (8) μη νόμιμους μετανάστες.

Αναλυτικότερα, την 13-8-2018 το απόγευμα, σε επαρχιακή οδό πλησίον του οικισμού Ν. Σάντας, οι αστυνομικοί πραγματοποίησαν σήμα στάσης σε Ι.Χ.Φ αυτοκίνητο με οδηγό τον 29χρονο και συνοδηγό τον 16χρονο, πλην  όμως ο οδηγός του δεν συμμορφώθηκε, ανέπτυξε ταχύτητα και ακολουθήθηκε από τους αστυνομικούς.
Λίγο πιο κάτω το όχημα ακινητοποιήθηκε και οι δύο διακινητές διέφυγαν, πεζή, σε παρακείμενη δασική περιοχή.
Ακολούθως, υπήρξε άμεση κινητοποίηση των αστυνομικών, οι οποίοι πραγματοποίησαν ενδελεχείς έρευνες στην περιοχή, με αποτέλεσμα λίγες ώρες αργότερα να εντοπίσουν τους δύο δράστες.
Όπως διαπιστώθηκε από τον έλεγχο στο εσωτερικό του αυτοκινήτου, οι δυο διακινητές μετέφεραν με αυτό, παράνομα, στην ενδοχώρα οκτώ (8) μη νόμιμους μετανάστες.

Κατασχέθηκε το παραπάνω όχημα και το χρηματικό ποσό των 150 ευρώ.

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στην κα Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ροδόπης, ενώ την προανάκριση ενήργησε το Τμήμα Συνοριακής Φύλαξης Σαπών.

Δεν υπάρχουν σχόλια: