Πέμπτη 21 Ιουνίου 2018

Ξεκίνησαν τα σεμινάρια εκμάθησης χρήσης Η/Υ από το Επαγγελματικό και Βιοτεχνικό Επιμελητήριο Ροδόπης για τα μέλη του




Σεμινάρια 15 ωρών για την εκμάθηση χρήσης Ηλεκτρονικών Υπολογιστών ξεκίνησαν στο Κέντρο Εκπαίδευσης Μελών Επιμελητηρίου του Επαγγελματικού και Βιοτεχνικού Επιμελητηρίου Ροδόπης. Τα σεμινάρια θα είναι δύο κύκλων, για αρχάριους και προχωρημένους, και θα αφορούν Επεξεργασία κειμένου (Word),
Λογιστικά φύλλα (Excel), Υπηρεσίες Διαδικτύου (Internet & Outlook), Διαχείριση Η/Υ (Windows), Παρουσιάσεις (PowerPoint) και Βάσεις Δεδομένων (Access). Το κάθε τμήμα αποτελείται από 15 άτομα, μέλη του Επιμελητηρίου, και είναι δωρεάν.


Κατά την έναρξη των σεμιναρίων ο Πρόεδρος κ. Γραβάνης Αντώνης δήλωσε:
« Σήμερα ξεκίνησε το πρώτο τμήμα σεμιναρίων για χρήση Η/Υ για τα μέλη του Επαγγελματικού και Βιοτεχνικού Επιμελητηρίου Ροδόπης. Από την πρώτη στιγμή που ανέλαβε το νέο Δ.Σ, θέσαμε ως στόχο την μέγιστη αξιοποίηση του Κέντρου Εκπαίδευσης Μελών Επιμελητηρίου για την επιμόρφωση των μελών μας σε διάφορα θέματα που άπτονται των επιχειρηματικών τους δραστηριοτήτων. Αρχίσαμε με την χρήση Η/Υ, για αρχάριους αλλά και προχωρημένους και θα συνεχίσουμε και με άλλους τομείς όπως ξένες γλώσσες, βασικές οικονομικές αρχές, κοστολόγηση υπηρεσιών και άλλα. Τα σεμινάρια και μαθήματα αυτά θα είναι διαρκή και θα λειτουργούν όποτε συμπληρώνονται τα τμήματα και υπάρχει ενδιαφέρον. Καλούμε τα μέλη μας που ενδιαφέρονται να επικοινωνούν με τις υπηρεσίες του Επιμελητηρίου και να δηλώσουν συμμετοχή.
Προτεραιότητα μας είναι να είμαστε δίπλα σε όλα τα μέλη μας, και να συμβάλλουμε στην τεράστια προσπάθεια που κάνουν να διατηρήσουν τις επιχειρήσεις τους ανταγωνιστικές σε αυτό το δύσκολο οικονομικό περιβάλλον. Πιστεύουμε στις επιχειρήσεις της περιοχής μας και τους ανθρώπους τους, και θα συνεχίσουμε να αναλαμβάνουμε πρωτοβουλίες που στοχεύουν στην βελτίωση της καθημερινότητας τους.»

Δεν υπάρχουν σχόλια: