Δευτέρα 11 Ιουνίου 2018

ΜΕ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΤΟ ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΠΡΟΣ ΤΙΜΗ ΤΟΥ ΝΙΚΟΥ ΤΡΙΧΑ ΠΟΥ ΑΠΟΧΩΡΕΙ ΑΠΟ ΤΑ ΓΗΠΕΔΑ



 Την προηγούμενη Κυριακή στο ΔΑΚ Κομοτηνής διοργανώθηκε από την Δόξα Προσκυνητών τουρνουά προς τιμή του Νίκου Τρίχα.

 Πρώην συμπαίκτες του Νίκου Τρίχα, απ’  όλες τις περιόδους της ποδοσφαιρικής του καριέρας, καθώς και αντίπαλοι, αλλά πάνω και πρώτα απ’  όλα φίλοι, βρέθηκαν στο ΔΑΚ Κομοτηνής, ώστε να τιμήσουν τον Ροδοπίτη αθλητή στο ποδοσφαιρικό του “αντίο” και επίσης να συνδράμουν με την παρουσία τους στον φιλανθρωπικό χαρακτήρα του τουρνουά.

Ο πρόεδρος κ. Λιάγκης απένειμε τιμητική πλακέτα καθότι πλέον αποχωρεί από τους αγωνιστικούς χώρους, κάτι που έκανε και η Ελπίδα Σαπών όπου υπήρξε στο παρελθόν ποδοσφαιριστής της, με την απονομή να γίνεται από τον διοικητικό παράγοντα κ. Μαυρόπουλο Χρήστο
 Τον κ. Τρίχα τίμησαν με την παρουσία πολλοί επώνυμοι ποδοσφαιριστές  ενώυνδιοργανωτής ήταν  η Ε.Π.Σ. Θράκης.
Και στα τρία παιχνίδια που διεξήχθησαν, όσοι αγωνίστηκαν προσπάθησαν να ικανοποιήσουν όσους θεατές βρέθηκαν στο γήπεδο με το αποτέλεσμα πάντως όπως είναι φυσικό να μπαίνει σε δεύτερη μοίρα.
Για την ιστορία, στο πρώτο παιχνίδι κατά σειρά παιχνίδι, το φαβορί η ομάδα των white stars που είχε στη σύνθεσή της Τοροσίδη, Μάνταλο, Χασομέρη επικράτησε με 3-1 των αντιπάλων της, με τους τρεις προαναφερθέντες να πετυχαίνει έκαστος από ένα γκολ.
Ίδιο σκορ και στο δεύτερο παιχνίδι με τους blue stars να επικρατούν των white stars με σκόρερ για τους νικητές τους Κλή, Ιντζέ και Σταύρου, ενώ για τους ηττημένους σκόραρε ο Βάσκος.
Ματς με τα περισσότερα γκολ το τελευταίο, εκεί όπου οι Blue Stars του κόουτς Χαριτόπουλου, επικράτησαν με 4-3 των white stars του Σάββα Αϊβάζη. Για τους νικητές σκόραραν οι Καραγκιόζης Γ.(2), Τρίχας, Αγγελίδης, ενώ για τους ηττημένους οι Ξενάκης(2) και Κυνηγόπουλος.
Από την Ελπίδα Σαπών αγωνίστηκαν οι Καραθανάσης Β. και Ρούφος Δ.





 

Δεν υπάρχουν σχόλια: