Κυριακή 3 Ιουνίου 2018

Συνελήφθη απο το Τ.Σ.Φ. Σαπών 38χρονος υπήκοος Βουλγαρίας, ο οποίος προωθούσε στο εσωτερικό της χώρας μη νόμιμους μετανάστες


 
Συνελήφθη σήμερα (3-6-2018) τις πρώτες πρωινές ώρες, στην Εγνατία Οδό Αλεξανδρούπολης - Κομοτηνής, από αστυνομικούς του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Σαπών της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ροδόπης, ένας 38χρονος αλλοδαπός, υπήκοος  Βουλγαρίας, ο οποίος προωθούσε στο εσωτερικό της χώρας επτά (7) μη νόμιμους μετανάστες, υπηκόους Συρίας, Ιράκ και Ιράν.


Ειδικότερα, οι αστυνομικοί εντόπισαν τον 38χρονο να οδηγεί Ι.Χ.Φ. αυτοκίνητο και να μεταφέρει με αυτό, παράνομα, στην ενδοχώρα επτά (7) μη νόμιμους μετανάστες, τους οποίους είχε αποκρύψει  σε ειδικά διαμορφωμένη κρύπτη στην καρότσα του οχήματος.

Σημειώνεται, ότι η σχετική δικογραφία για τον 38χρονο, περιλαμβάνει και το αδίκημα της πλαστογραφίας, διότι κατά τον έλεγχο κατείχε και υπέδειξε  πλαστή άδεια ικανότητας οδήγησης των αρχών της Βουλγαρίας.

Κατασχέθηκαν το παραπάνω όχημα,  η πλαστή άδεια ικανότητας οδήγησης και το χρηματικό ποσό των 100 ευρώ.

Ο συλληφθείς θα  οδηγηθεί στην κα Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ροδόπης, ενώ την προανάκριση ενεργεί το Τμήμα Συνοριακής Φύλαξης Σαπών.

Δεν υπάρχουν σχόλια: