Πέμπτη 28 Ιουνίου 2018

Συνελήφθησαν από το Τ.Σ.Φ Σαπών 3 διακινητές, οι οποίοι προωθούσαν στο εσωτερικό της χώρας, σε τρεις διαφορετικές περιπτώσεις, μη νόμιμους μετανάστες


Συνελήφθησαν χθες (27-6-2018), στο νομό Ροδόπης, από αστυνομικούς των Τμημάτων Συνοριακής Φύλαξης Σαπών και Ιάσμου της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ροδόπης, τρεις (3) αλλοδαποί, ηλικίας 31, 27 και 23 ετών,  οι οποίοι προωθούσαν στο εσωτερικό της χώρας, σε τρείς διαφορετικές περιπτώσεις, συνολικά τριάντα (30) μη νόμιμους μετανάστες.


Αναλυτικότερα, στην πρώτη περίπτωση, χθες το πρωί, στον δυτικό κόμβο Κομοτηνής της Εγνατίας Οδού, αστυνομικοί του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Ιάσμου, πραγματοποίησαν σήμα στάσης στον 31χρονο οδηγό Ι.Χ.Φ. αυτοκινήτου, πλην όμως αυτός δε συμμορφώθηκε, ανέπτυξε ταχύτητα και ακολουθήθηκε από τους αστυνομικούς.

Στη συνέχεια το όχημα κατευθύνθηκε προς την Εθνική Οδό Κομοτηνής – Ξάνθης, όπου ο δράστης το ακινητοποίησε και συνελήφθη από τους αστυνομικούς. Σε έλεγχο που πραγματοποιήθηκε στο εσωτερικό του αυτοκινήτου, διαπιστώθηκε ότι ο 31χρονος μετέφερε, παράνομα, στην ενδοχώρα, δεκαπέντε (15) μη νόμιμους μετανάστες.

Στη δεύτερη περίπτωση, χθες το μεσημέρι, στην Εγνατία  Οδό Αλεξανδρούπολης - Κομοτηνής, αστυνομικοί του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Σαπών συνέλαβαν τον 27χρονο, διότι οδηγώντας Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, μετέφερε, παράνομα, στην ενδοχώρα, τρεις  (3) μη νόμιμους μετανάστες.

Στην τρίτη περίπτωση, χθες το μεσημέρι, στην Εγνατία Οδό Αλεξανδρούπολης – Κομοτηνής, αστυνομικοί του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Σαπών συνέλαβαν τον 23χρονο, διότι τον εντόπισαν να οδηγεί Ι.Χ.Φ. αυτοκίνητο και να μεταφέρει, παράνομα, στο εσωτερικό της χώρας, δώδεκα (12) μη νόμιμους μετανάστες.

Κατασχέθηκαν τρία οχήματα και το χρηματικό ποσό των 60 ευρώ.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον αρμόδιο Εισαγγελέα, ενώ την προανάκριση για τις τρεις υποθέσεις ενεργούν τα Τμήματα Συνοριακής Φύλαξης Σαπών και Ιάσμου Ροδόπης.

Δεν υπάρχουν σχόλια: