Παρασκευή 18 Μαΐου 2018

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΤΟ ΛΥΚΕΙΟ ΣΑΠΩΝ ΓΙΑ ΤΙΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΕΣ ΕΓΓΡΑΦΕΣ


«Ηλεκτρονική Αίτηση Εγγραφής - Δήλωση Προτίμησης μαθητών/τριών»

Σάπες, 09/05/2018
Αγαπητοί γονείς και κηδεμόνες,

Σε συνέχεια της προηγούμενης επικοινωνίας μας για την ηλεκτρονική εγγραφή μαθητών Γ΄ Γυμνασίου και Α΄, Β΄ Λυκείου, σας ενημερώνουμε ότι:

 Οι μαθητές/τριες που επιθυμούν να εγγραφούν, να ανανεώσουν την εγγραφή τους ή να μετεγγραφούν στο σχολείο μας για το σχολικό έτος 2018-2019, υποβάλλουν «Ηλεκτρονική Αίτηση Εγγραφής - Δήλωση Προτίμησης», μέσω της εφαρμογής e-εγγραφές στην ηλεκτρονική διεύθυνση: https://e-eggrafes.minedu.gov.gr, συμπληρώνοντας όλα τα απαραίτητα στοιχεία, από τη 14η Μαΐου και ώρα 10:00 έως την 31η Μαΐου 2018 και ώρα 14:00.
Την ηλεκτρονική δήλωση προτίμησης καταθέτουν οι κηδεμόνες τους. Για την είσοδο στην εφαρμογή e-εγγραφές, είναι απαραίτητοι οι κωδικοί ΓΓΠΣ (taxis). Επίσης, στην περίπτωση κατά την οποία οι αιτούντες/αιτούσες κηδεμόνες ή ενήλικοι/ες μαθητές/τριες δεν διαθέτουν κωδικούς ΓΓΠΣ (taxis) οφείλουν να προβούν σε όλες τις απαραίτητες ενέργειες προκειμένου να τους αποκτήσουν έγκαιρα.

Όταν κάνουμε την Ηλεκτρονική Αίτηση εγγραφής – Δήλωσης προτίμησης γράφουμε απαραίτητα:

1. Το e-mail του κηδεμόνα ή του/της ενήλικου/ης μαθητή/τριας
2. Τα ατομικά στοιχεία του κηδεμόνα (όπως αναγράφονται στην αστυνομική ταυτότητα)
3. Η τάξη την οποία ολοκλήρωσαν οι μαθητές/τριες και τους δίνει τη δυνατότητα να εγγραφούν στο ΓΕ.Λ., το σχολείο προέλευσης και το τελευταίο έτος φοίτησης
4. Η επιλογή για εγγραφή στην Α΄ Τάξη, Β’ Τάξη, Γ’ Τάξη ΓΕ.Λ.
5. Τα ατομικά στοιχεία του/της μαθητή/τριας
7. Ο Αριθμός Μητρώου (Α.Μ.) μαθητή/τριας (ο οποίος αναγράφεται στον έλεγχο προόδου)

Οι μαθητές/τριες ή οι κηδεμόνες αυτών που συναντούν δυσκολία στη συμπλήρωση των απαραίτητων στοιχείων στην εφαρμογή (e-εγγραφές) μπορούν να απευθύνονται στο Help Desk της εφαρμογής τηλεφωνικά ή στα email egel@minedu.gov.gr ή στο ΓΕΛΔΕ Σαπών και τις ώρες λειτουργίας του.

Το σχολείο μας, επίσης, θα είναι στη διάθεσή σας ώστε να σας διευκολύνουμε. Μπορείτε να έρθετε και να υποβάλετε εδώ την Ηλεκτρονική Αίτηση εγγραφής τις παρακάτω ημερομηνίες:

Από Τετάρτη 16 έως Παρασκευή 18 Μαΐου
8.30-2.00
Από Τρίτη 22 έως Παρασκευή 25 Μαΐου
8.30-2.00
Από Τρίτη 29 έως Πέμπτη 31 Μαΐου
9.00- 2.00

Να έχετε μαζί σας κωδικούς Taxis και αστυνομική ταυτότητα.

Καταληκτική Ημερομηνία 31 Μαΐου 2018

Επειδή ο ηλεκτρονικός τρόπος εγγραφής εφαρμόζεται πρώτη φορά και ενδεχομένως μπορεί να προκύψουν προβλήματα, θα σας παρακαλούσαμε να το φροντίσετε όσο το δυνατόν νωρίτερα. Τηλέφωνα επικοινωνίας σχολείου: 2532021027, 2532022640.

Από τη Δ/νση

Δεν υπάρχουν σχόλια: