Τρίτη 3 Απριλίου 2018

ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΙΛΧΑΝ ΑΧΜΕΤ ΣΤΗΝ PHARMATHEN ΣΤΟ ΒΙΟΠΑ ΣΑΠΩΝ



Τις εγκαταστάσεις της φαρμακοβιομηχανίας «Pharmathen», στο ΒΙΟΠΑ Σαπών επισκέφθηκε σήμερα ο βουλευτής Ροδόπης Ιλχάν Αχμέτ ο οποίος έγινε δεκτός από τον διευθυντή της εταιρίας, Κωνσταντίνο Σταμούλη.

Ο κ. Σταμούλης ενημέρωσε διεξοδικά τον βουλευτή Ροδόπης για τα επιχειρηματικά μεγέθη της Pharmathen,την αναπτυξιακή της στρατηγική και τους σχεδιασμούς για την περαιτέρω επέκταση της μονάδας των Σαπών που είναι και η μεγαλύτερη στον τομέα της σε Ελλάδα και Βαλκάνια.
Ο ίδιος, στάθηκε ιδιαίτερα στον εξαγωγικό της προσανατολισμό και τη επέκταση των διεθνών της συνεργασιών στα περισσότερα μέρη του κόσμου αλλά και στην παραγωγή μιας σειράς φαρμακευτικών προϊόντων και σκευασμάτων που φέρουν την σφραγίδα της Pharmathenκαι είναι μοναδικά σε παγκόσμιο επίπεδο. Είναι χαρακτηριστικό ότι στην μονάδα που είναι εγκατεστημένη στο νομό Ροδόπης, το σύνολο του προσωπικού αγγίζει πλέον τους 300 εργαζόμενους εκ των οποίων ένας σημαντικός αριθμός αποτελεί επιστημονικό δυναμικό διαφόρων ειδικοτήτων που προέρχεται κυρίως από σχολές και τμήματα του Δ.Π.Θ..         
Από την πλευρά του ο Ιλχάν Αχμέτ, αμέσως μετά την συνάντηση με τον κ. Σταμούλη προέβη στην ακόλουθη δήλωση:

«Να ξαναγίνει η Θράκη ελκυστικός προορισμός για νέες επενδύσεις που θα την βγάλουν από το αναπτυξιακό τέλμα»

Δεν υπάρχουν σχόλια: