Τετάρτη 25 Απριλίου 2018

Συνελήφθη απο το Τ. Σ.Φ. Σαπών 35χρονος υπήκοος Συρίας, ο οποίος προωθούσε στο εσωτερικό της χώρας μη νόμιμους μετανάστες
Συνελήφθη χθες (24-04-2018) το πρωί, στο νομό Ξάνθης, από αστυνομικούς του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Σαπών της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ροδόπης, 35χρονος αλλοδαπός, υπήκοος Συρίας, ο οποίος προωθούσε στο εσωτερικό της χώρας εννέα (9) μη νόμιμους μετανάστες.
Ειδικότερα, χθες το πρωί, στην παλαιά Εθνική Οδό Κομοτηνής - Ξάνθης, οι αστυνομικοί πραγματοποίησαν σήμα στάσης στον 35χρονο οδηγό Ι.Χ.Ε. αυτοκινήτου, πλην όμως αυτός δεν συμμορφώθηκε, ανέπτυξε ταχύτητα και ακολουθήθηκε από τους αστυνομικούς. 

Ακολούθως, στο ύψος της διασταύρωσης του οικισμού Κουτσού, το όχημα εξετράπη της πορείας του και ανετράπη σε παρακείμενη αγροτική περιοχή. Όπως διαπιστώθηκε ο 35χρονος μετέφερε με το παραπάνω αυτοκίνητο, παράνομα, στην ενδοχώρα εννέα (9) μη νόμιμους μετανάστες.

Ο διακινητής και οι μη νόμιμοι μετανάστες που επέβαιναν στο όχημα μεταφέρθηκαν στα Γενικά Νοσοκομεία Ξάνθης και Καβάλας, όπου οι εννέα από αυτούς παρέμειναν για νοσηλεία.

Κατασχέθηκε το παραπάνω Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στην κα Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ροδόπης, ενώ την προανάκριση και τις έρευνες ενεργεί το Τμήμα Συνοριακής Φύλαξης Σαπών.

Δεν υπάρχουν σχόλια: