Δευτέρα 26 Φεβρουαρίου 2018

ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΤΟΥ ΜΟΥΦΤΗ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ ΣΤΟ ΙΕΡΟΣΠΟΥΔΑΣΤΗΡΙΟ



Ο Σοφολογιότατος Μουφτής Κομοτηνής κ. Μέτσο Τζεμαλή στις 22 Φεβρουαρίου 2018 ημέρα Πέμπτη, επισκέφθηκε το Ιεροσπουδαστήριο «Χαϊριγιέ» της Κομοτηνής.
Ο Μουφτής Κομοτηνής στα πλαίσια της επίσκεψής του συναντήθηκε με τον Διευθυντή του Ιεροσπουδαστηρίου κ. Αχμέτ Ουζεϊρ, με τους θεολόγους καθηγητές κ.κ. Αλή Χατζόγλου, Ιρφάν Χουσεϊν, Αμπνουραχμάν Χουσεϊν, Χασάν Μπεκήρ καθώς και με Κυρίες θεολόγους και ενημερώθηκε για τις εκπαιδευτικές δραστηριότητες του Ιεροσπουδαστηρίου. Κατά την επίσκεψη του Σοφολογιότατου Μουφτή Κομοτηνής στο Ιεροσπουδαστήριο, είχε συνάντηση και με τον Πρόεδρο της Σχολικής Εφορείας του Ιεροσπουδαστηρίου.
Ο Μουφτής Κομοτηνής κ. Μέτσο Τζεμαλή, αφού ενημερώθηκε ενδελεχώς από το εκπαιδευτικό προσωπικό για το πρόγραμμα σπουδών και για τις εν γένει εκπαιδευτικές δραστηριότητες του Ιεροσπουδαστηρίου «Χαϊριγιέ», στη συνέχεια παρακάθισε σε γεύμα που παρατέθηκε προς τιμήν του στο Οικοτροφείο του Ιεροσπουδαστηρίου.
Κατά τη διάρκεια του γεύματος, ο Μουφτής Κομοτηνής είχε εκτενή ενημέρωση από τους εκπαιδευτικούς, από τον πρόεδρο της σχολικής εφορείας και από τους υπεύθυνους του οικοτροφείου, για τα θέματα που απασχολούν το Οικοτροφείο του Ιεροσπουδαστηρίου Κομοτηνής.

Δεν υπάρχουν σχόλια: