Πέμπτη 15 Φεβρουαρίου 2018

Με την Πανελληνιονίκη Εύη Τσακούδη , συνεχίζει την λειτουργία του το τμήμα στίβου στις Σάπες



Το τμήμα Στίβου των Σαπών, μια συνεργασία της Ελπίδας Σαπών και του ΜΓΣ Εθνικού Αλεξ/πολης, συνεχίζει για 2ο χρόνο την λειτουργία του, με νέα προπονήτρια  Τσακούδη Παρασκευή, φοιτήτρια του 4ου έτους του ΤΕΦΑΑ Κομοτηνής με ειδικότητα τον κλασσικό αθλητισμό και καταγωγή από τη Ρόδο.

Η Εύη Τσακούδη Πανελληνιονίκης και Διεθνής με την Εθνική ομάδα στίβου, σε δρόμους ταχύτητας, ξεκίνησε την ενασχόληση της με τον αθλητισμό από τα 10 της χρόνια με μπάσκετ, ποδόσφαιρο, βόλεϊ, κολύμβηση.
Ο στίβος την κέρδισε στα 12 όπου ξεκίνησε για μια απλή προπόνηση και κατέληξε πάνω από 4 φορές πανελληνιονίκης με πρώτη νίκη σαν παγκορασίδα στα 300μ με χρόνο 42,35 στη συνέχεια πρωτιές σε πανελλήνια πρωταθλήματα με σκυταλοδρομίες.
Στα 16 της έκανε το όνειρο της πραγματικότητα συμμετέχοντας στην εθνική ομάδα στίβου και μάλιστα 2 συνεχόμενες φορές, τρέχοντας τα 400μ με χρόνο ρεκόρ 57,56.
Ο στίβος βρίσκεται τα τελευταία χρόνια στη καθημερινότητα της αφού σπουδάζει πάνω σε αυτό στα ΤΕΦΑΑ του Δημοκρίτειου πανεπιστημίου Θράκης και συνδυάζει τις εμπειρίες της ως αθλήτρια, πάνω στην επαγγελματική της ζωή.
Χάρη στο στίβο έχει πετύχει μέχρι τώρα στόχους της πραγματικότητα διότι ο αθλητισμός είναι τρόπος ζωής, πόσο μάλλον ο στίβος που είναι ένα άθλημα που αγωνίζεσαι μοναχά με τον εαυτό σου.
Τώρα συνεχίζει στο τμήμα στίβου των Σαπών με όρεξη να προσφέρει τις γνώσεις και τις εμπειρίες της στα παιδιά της περιοχής και στόχο κάποια από αυτά τα παιδιά να πρωταγωνιστήσουν στο αγωνιστικό αθλητισμό.

Δεν υπάρχουν σχόλια: