Τρίτη 6 Φεβρουαρίου 2018

Κοινή σύσκεψη των σωματείων Εστίασης - Καφέ Περιφέρειας ΑΜΘΤην Δευτέρα 5 Φεβρουαρίου 2018 πραγματοποιήθηκε στα γραφεία της ΟΕΒΕΣ Ροδόπης, με πρωτοβουλία του Προέδρου κ. Βαφειάδη Ανέστη, κοινή σύσκεψη των σωματείων Εστίασης - Καφέ σε επίπεδο Περιφέρειας ΑΜΘ, όπου συζητήθηκαν θέματα που αφορούν τους κλάδους μας, όπως: ΦΠΑ, ασφαλιστικό – εργασιακά, έλεγχοι – πρόστιμα, θέματα ανάπτυξης τραπεζοκαθισμάτων και ανεμοφρακτών σε κοινόχρηστους χώρους, κτλ.

Συναποφασίστηκε η ανάληψη κοινής δράσης όλων των Σωματείων και κοινή διαπίστωση ήταν ότι, παρά το γεγονός ότι αποτελεί τον μεγαλύτερο εργοδοτικό κλάδο της χώρας είναι και αυτός που διώκεται στοχευμένα και αντιμετωπίζεται από την πολιτεία με μόνιμη καχυποψία παρά τα όσα προσφέρει στα δημοσιονομικά του κράτους.
Στην σύσκεψη παρευρέθηκαν ο Πρόεδρος και ο Γενικός Γραμματέας του Σωματείου Εστίασης Ροδόπης, κύριοι Βαφειάδης Ανέστης και Καμπουρίδης Αντώνης αντίστοιχα, ο Πρόεδρος του Σωματείου Καφεποτοπωλών Ροδόπης κ. Μαυρίδης Γιάννης και τα μέλη του Σωματείου, κύριοι Κανακίδης Δ., Θυμικιώτης Σ. Τζενετιδης Γ., και Γκουτάκος Σ., ο Πρόεδρος Αλαβαντάς Γεώργιος και ο Γενικός Γραμματέας Δαβής Γεώργιος του Σωματείου Καφέ - Μπάρ – Εστίασης Αλεξανδρούπολης, η Πρόεδρος της ΟΕΒΕΣ Ξάνθης και Πρόεδρος του Σωματείου Εστίασης Ξάνθης κυρία Τσιακίρογλου Μαίρη, ο Πρόεδρος του Σωματείου Εστιατόρων Δράμας κύριος Χατζηπαντελής Γεώργιος και ο Πρόεδρος του Σωματείου Καφετεριών και Κέντρων διασκέδασης Νομού Δράμας κύριος Ηλιάδης Ηλίας.
Στο τέλος της σύσκεψης παρευρέθηκε και ενημερώθηκε για τα ζητήματα του κλάδου και ο Πρόεδρος του Εμπορικού και Βιοτεχνικού Επιμελητηρίου, κύριος Γραβάνης Αντώνης.     

Δεν υπάρχουν σχόλια: