Δευτέρα 8 Ιανουαρίου 2018

Ο ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΔΙΑΙΤΗΤΩΝ ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΑΣ ΘΡΑΚΗΣ ΕΚΟΨΕ ΤΗΝ ΠΙΤΑ ΤΟΥ
 Ο Σ.Δ.Κ. ΘΡΑΚΗΣ έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα του για το 2018 στην Καβύλη Έβρου. Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους, ο Δήμαρχος της Νέας Ορεστιάδας με μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου και οι διαιτητές του Συνδέσμου με τις οικογένειές τους και τους φίλους τους. Παρόντες ήταν και διαιτητές που τις περασμένες δεκαετίες έγραψαν την δική τους ιστορία  με τη φανέλα του Συνδέσμου.


Το  δώρο για τον τυχερό (Πασχάλης Καργιώτης)) που έτυχε τα φλουρί της πίτας, ήταν ένα ταξίδι στην Κωνσταντινούπολη, για να παρακολουθήσει αγώνα ελληνικής ομάδας στη euroleague, σε μία από τις εκδρομές που θα διοργανώσει ο Σύνδεσμος.

Ο Πρόεδρος του Συνδέσμου Δημήτρης Μιχέλης στο χαιρετισμό του, αφού ευχαρίστησε τη Δημοτική Αρχή της Νέας Ορεστιάδας για την  στήριξή της,  επαίνεσε τα μέλη του Συνδέσμου για την υπομονή που επέδειξαν την περασμένη χρονιά, λέγοντάς τους πως «τίμησαν το Σύνδεσμο, τον διαιτητή και τον αγώνα για την αξιοπρέπεια, δίχως υποκρισία και δημαγωγίες», εξήρε την επαγγελματική συνείδησή που επιδεικνύουν στις υποχρεώσεις τους και ολοκλήρωσε με την παρότρυνση να παραμείνουν για πάντα ενωμένοι κι αγαπημένοι.

Απονεμήθηκαν τιμητικές πλακέτες στους:
στον Δήμαρχο Νέας Ορεστιάδας Βασίλη Μαυρίδη, για τη συνεργασία του
στην Κική Νικολετοπουλου, διαιτητή-επιστήμονα, πτυχιούχο της Νομικής Σχολής του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου.
στην Τατιάνα Κωνσταντινίδου, διαιτητή-επιστήμονα, πτυχιούχο της Μοριακής Βιολογίας και Γενετικής του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου.

Το κλίμα ήταν εορταστικό, τα κάρβουνα πήραν φωτιά και οι σούβλες γύριζαν τα γουρουνόπουλα και το κοκορέτσι για όλους.Για το Δ.Σ. του Σ.Δ.Κ. ΘΡΑΚΗΣ

-Ο-
Εκπρόσωπος Τύπου

Γεώργιος Παπαγεωργίου

Δεν υπάρχουν σχόλια: