Τετάρτη 3 Ιανουαρίου 2018

ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΤΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ ΡΟΔΟΠΗΣ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ



 
- Η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Ροδόπης, πραγματοποίησε  στο Τ.Δ.Α. Κομοτηνής, Χριστουγεννιάτικη εκδήλωση για τα παιδιά των μελών μας.
- Μας τίμησαν με την παρουσία τους ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης Ιεράς Μητρόπολης Μαρωνείας & Κομοτηνής κ.κ. Παντελεήμων, ο Διευθυντής της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ροδόπης Αστυνομικός Υποδιευθυντής κ. ΣΕΒΔΥΝΙΔΗΣ Μιχαήλ, ο Διοικητής του Τ.Δ.Α. Κομοτηνής και εκπρόσωπος του Διοικητή της Σχολής Αστυφυλάκων Αστυνόμος Α΄ κ. ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΔΗΣ Γεώργιος και ο Εκπρόσωπος της Ένωσης Αξιωματικών ΕΛ.ΑΣ. Περιφέρειας Α.Μ.Θ. και Οργανωτικός Γραμματέας κ. ΒΑΣΙΛΕΙΑΔΗΣ Παναγιώτης, οι οποίοι απηύθυναν σύντομο χαιρετισμό.

            - Η εκδήλωση στέφθηκε από απόλυτη επιτυχία και κατά την διάρκειά της μικροί και μεγάλοι απόλαυσαν το παιχνίδι και τον χορό με τα ξωτικά, τον Μίκυ, την Μίνι, τα φουσκωτά παιχνίδια, καθώς και το συντριβάνι σοκολάτας με το ποπ κορν και το μαλλί της γριάς που προσφερόταν άφθονα.
- Ο χώρος των εστιατορίων του Τ.Δ.Α. Κομοτηνής μετατράπηκε σε έναν τεράστιο παιδότοπο και μέσα σε εορταστικό Χριστουγεννιάτικο κλίμα, γίναμε όλοι παιδιά απολαμβάνοντας με ξεγνοιασιά  ποιοτικό χρόνο με τις τρυφερές αυτές υπάρξεις που σε αντίθεση με τα περισσότερα παιδιά της γης,  θυσιάζουν στο βωμό της ασφάλειας των συμπολιτών μας την αυτονόητη ανάγκη τους για παρουσία των γονέων τους δίπλα τους και  στα σπίτια τους στις ημέρες των εορτών.
- Στο τελείωμα της βραδιάς, φωτογραφήθηκαν με τον Άγιο Βασίλη που τους μοίρασε αναμνηστικά δώρα και σοκολάτες.
            - Ευχαριστούμε, τον Διοικητή της Σχολής Αστυφυλάκων Αστυνομικό Διευθυντή                          κ. ΔΑΣΚΑΛΑΚΗ Παύλο και τον Διοικητή του Τ.Δ.Α. Κομοτηνής Αστυνόμο Α΄                             κ. ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΔΗ Γεώργιο, για τη παραχώρηση της αίθουσας,  καθώς επίσης τους συναδέλφους και τα παιδιά που εθελοντικά βοήθησαν στην πραγματοποίηση της εκδήλωσης.

ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ.
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΧΑΤΖΗΔΗΜΗΤΡΙΟΥ Παναγιώτης
6 9 7 4 3 2 9 9 7 6
Ο  ΓΕΝΙΚΟΣ  ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΛΙΑΠΗΣ Ευάγγελος
6 9 8 0 3 0 2 5 6 3
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: