Παρασκευή 15 Δεκεμβρίου 2017

Σταθερός σύμμαχος στη διεκδίκηση Γραφείου ΔΟΥ στις ΣάπεςΈναν ακόμη πραγματικό σύμμαχο μπορεί να έχει η περιοχή μας  και ο δήμος Μαρωνείας Σαπών στην προσπάθεια λειτουργίας Γραφείου ΔΟΥ στις Σάπες, κάτι που προβλέπεται και από σχετική υπουργική απόφαση.

Εκτός της περιφέρειας, των βουλευτών, των επιμελητηρίων και άλλων φορέων που οφείλουν να σταθούν στο πλευρό των Σαπών για τη λειτουργία ενός τέτοιου γραφείου στην πόλη, βέβαιη είναι και η στήριξη της Νομαρχιακής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ .
Η Νομαρχιακή Επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ Ροδόπης με ανακοίνωσή της από το έτος 2012 είχε καταχθεί κατά του κλεισίματος της ΔΟΥ Σαπών τονίζοντας μεταξύ άλλων την ανάγκη να λειτουργούν τέτοιες δομές στην περιοχή ώστε να μπορούν να εξυπηρετούν πραγματικά τους πολίτες και να μην χρειάζεται να κάνουν χιλιόμετρα για την πλέον απλή υπόθεσή τους.
Τώρα δεν μένει παρά όλοι μαζί να δώσουμε τον μεγάλο αγώνα για να αρχίσει σιγά - σιγά η επαναφορά των Σαπών στη θέση που τους ανήκει και που είναι αυτή του διοικητικού κέντρου της επαρχίας Σαπών και της Ν,Α, Ροδόπης.

Δεν υπάρχουν σχόλια: