Παρασκευή 22 Δεκεμβρίου 2017

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΩΝ ΚΑΙ ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑΣ ΣΤΟ ΔΙΔΥΜΟΤΕΙΧΟ 
          Στο πνεύμα των Χριστουγεννιάτικων και Πρωτοχρονιάτικων ημερών το Κέντρο Πολιτισμού Αθλητισμού Παιδείας Νεολαίας και Περιβάλλοντος Δήμου Διδυμοτείχου γιορτάζει και αλλάζει ρυθμούς, διάθεση και χρώμα. Ο κύκλος των εορταστικών εκδηλώσεων άνοιξε επίσημα με την τελετή φωταγώγησης του Χριστουγεννιάτικου Δέντρου και συνεχίζει ….

          Στις 21 και 23 και 28-29-30 Δεκεμβρίου 2017 από τις 17:00 έως τις 20:30 στο χώρο της Κεντρικής Πλατείας θα διεξαχθούν δρώμενα από τον κύκλο των μεταμφιέσεων του δωδεκαημέρου στον Έβρο, χειροτεχνίες, ζωγραφική προσώπου, γράμμα και επίσκεψη στον Αη Βασίλη, τραγούδι, χορό, κεράσματα, θρακιώτικους λουκουμάδες και ποντιακά ωτία.
Στις 22 Δεκεμβρίου 2017 από τις 17:00 έως τις 20:30  στο χώρο του Δημοτικού Αμφιθέατρου τα παιδιά θα ασχοληθούν με  χριστουγεννιάτικες κατασκευές, θα παρακολουθήσουν  κουκλοθέατρο και χορό.
          Συμμετέχουν     το Κέντρο Κοινωνικής Προστασίας & Αλληλεγγύης του Δήμου Διδυμοτείχου, ο Εκπολιτιστικός Λαογραφικός Σύλλογος « Τα Δίδυμα Τείχη», ο Πολιτιστικός Λαογραφικός Σύλλογος Διδυμοτείχου «Το Κάστρο», ο Σύλλογος Ποντίων Διδυμοτείχου «Ρωμανία», ο Ιστορικός και Πολιτιστικός Σύλλογος Διδυμοτείχου «Καστροπολίτες» και ο Μουσικο-Χορευτικός Καλλιτεχνικός Όμιλος «Ορφεύς» Διδυμοτείχου.

          Σας περιμένουμε όλους μικρούς και μεγάλους.

Ο Πρόεδρος του Κ.Π.Α.Π.Ν.Π.
ΣΙΜΟΓΛΟΥ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ
Το Κέντρο Πολιτισμού Αθλητισμού Παιδείας Νεολαίας και Περιβάλλοντος Δήμου Διδυμοτείχου  συνδιοργανώνει με το Κέντρο Κοινωνικής Προστασίας & Αλληλεγγύης του Δήμου Διδυμοτείχου, τον Εκπολιτιστικό Λαογραφικό Σύλλογο « Τα Δίδυμα Τείχη», τον Πολιτιστικό Λαογραφικό Σύλλογο Διδυμοτείχου «Το Κάστρο», τον Σύλλογο Ποντίων Διδυμοτείχου «Ρωμανία», τον Ιστορικό και Πολιτιστικό Σύλλογο Διδυμοτείχου «Καστροπολίτες» και τον Μουσικοχορευτικό και Καλλιτεχνικό Σύλλογο «Ορφεύς» Διδυμοτείχου στις 22 Δεκεμβρίου στο χώρο του Δημοτικού Αμφιθέατρου  με χριστουγεννιάτικες κατασκευές ,κουκλοθέατρο και χορό.

Δεν υπάρχουν σχόλια: